Gönderen Konu: Golf 3 VR6 Istanboool  (Okunma sayısı 25529 defa)

Çevrimdışı Sile-R

• ABF
    • Profili Görüntüle
Ynt: Golf 3 VR6 Istanboool
« Yanıtla #28 : 01 Ekim 2008, 00:00:33 »
mk3 kasanın 2.8 2.9 hacımlı orjınal uretımı oldugundan bır sıkıntı olmaz elbettekı 1.3 arabaya 2.8 koyamazsın

O iş öyle olmuyor...memur dinlemez...Arabaın kendisi ne? 2.0lt...bitmiştir.
Vardır çook yükseklerde tanıdıkların, tak tak vurdururlar mühürü, olursa...olur biter... O zaman başka
...

Çevrimdışı Suti

• VW Tech
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 01 Ekim 2008, 02:25:57 »
bu araçın üstündeki motor işli değil ;) yapıldıysa sahte...bu araç belki 1 1,5 sene satılıktı motor işli olmadığı için satılmadı ben ve benim çevremden 50 kişi baktı araça...2000cc olan GTİ motorunu 2,800cc ye çeviremezsiniz bu işin içindeyim.. ben mk2 jetta ya TD ye 1,8T swaplayacaktim olmadı kabul görmedi plan projeden önce dünyanın işi var öle alıp oturmakla iş bitmiyor bu motor nerden çikti nasıl ayrıldı faturası var mı varsa önceki araçtan neden söküldü çekirdekten yetişme galericiyim neyin ne olduğunu ne şekilde piçlikten geçtiklerini iyi bilirim...

bu aracın motoru ruhsatına işli ruhsatta motor numarası direk AAA diye geciyo, ve  kanun sanırım 2 sene oldu cıkalı ve bu motor kanundan once takıldı bu arabaya, son kanundan oncede dizelden benzinliye rahat geçiş yapılıyodu, isenilen hacimde motor takılabiliyodu, yani çekirdekten galerici falan olmaya gerek yok,

aracın eski ve yeni sahibini tanımıyorum ama kendi gözüme inanırım lütfen insanları zor durumda bırakmayın desteksiz asılsız ithamlarınızla!
« Son Düzenleme: 01 Ekim 2008, 02:28:50 Gönderen: Suti »

Çevrimdışı living-legend

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 01 Ekim 2008, 12:48:59 »
bu aracın motoru ruhsatına işli ruhsatta motor numarası direk AAA diye geciyo, ve  kanun sanırım 2 sene oldu cıkalı ve bu motor kanundan once takıldı bu arabaya, son kanundan oncede dizelden benzinliye rahat geçiş yapılıyodu, isenilen hacimde motor takılabiliyodu, yani çekirdekten galerici falan olmaya gerek yok,

aracın eski ve yeni sahibini tanımıyorum ama kendi gözüme inanırım lütfen insanları zor durumda bırakmayın desteksiz asılsız ithamlarınızla!

sutı acıklamış...

bu aracı daha  once bızde ıncelemıstık...yapılan hersey yasaldır....

1982 golf gti limited
1988 golf gti 16v
1990 golf gti 16v 1996 golf cl   8v 1997 golf gti limited edition 1998 golf sport 2000 golf gti exclusive

Çevrimdışı living-legend

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 01 Ekim 2008, 12:52:23 »
bu araçın üstündeki motor işli değil ;) yapıldıysa sahte...bu araç belki 1 1,5 sene satılıktı motor işli olmadığı için satılmadı ben ve benim çevremden 50 kişi baktı araça...2000cc olan GTİ motorunu 2,800cc ye çeviremezsiniz bu işin içindeyim.. ben mk2 jetta ya TD ye 1,8T swaplayacaktim olmadı kabul görmedi plan projeden önce dünyanın işi var öle alıp oturmakla iş bitmiyor bu motor nerden çikti nasıl ayrıldı faturası var mı varsa önceki araçtan neden söküldü çekirdekten yetişme galericiyim neyin ne olduğunu ne şekilde piçlikten geçtiklerini iyi bilirim...

ramcho anlatıkların suan ıcın gecerlı ... bu araca bu motor 4 sene once kondu o zmanlar benzınlılerı dızele cevırmekte yasaldı...

1982 golf gti limited
1988 golf gti 16v
1990 golf gti 16v 1996 golf cl   8v 1997 golf gti limited edition 1998 golf sport 2000 golf gti exclusive

Çevrimdışı Sile-R

• ABF
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 01 Ekim 2008, 20:20:55 »
Bu motor 24v mi 12v mi?
...

Çevrimdışı VWci

• Volkswagen Türkiye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 01 Ekim 2008, 20:57:59 »
12v

Çevrimdışı ramcho®

• Mangal Sonu
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 02 Ekim 2008, 11:10:41 »

suti abi bu arabanın evveliyatını biliyorum aracı satan galeri çok yakın arkadaşimdi onun sölediklerini buraya yazdım desteksiz asılsız sölediğim bişi yok...bu aracın ruhsatı işli değildi....işlendiyse bile sahte olarak işlenmiştir bu kadar idda ediyorum...aracın temiz kağidi sorgusunu p tesi yaptırıp koyarım buraya bakalım maliyede devlette kaç cc geçiyor? ayrıca bu arabanın motoru işli olsaydı bu zamana a kadar 2 sene süre zarfında kapının önünde durmazdı...

motor 4 sene önce konduğu zamanda bu kanun vardı sonradan olan bi kanun değildi akıl var mantık var mk 3 alıp 2900 cc motor koyacaksın plan proje çizecek adam nasıl yapacak ? bu kadar arttırıma devlet izin vermiyo ne şimdi ne de 5 sene önce dediğim bahsi geçen kanun 1999 6.aydan itibaren geçerli olan kanun...ben sonuna kadar araştirdim mk2 sahibiydim ;)
« Son Düzenleme: 02 Ekim 2008, 11:13:17 Gönderen: ramcho® »

Çevrimdışı Suti

• VW Tech
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 02 Ekim 2008, 15:16:33 »
Ramco ozaman benim golfum de illegal dimi 2002 yılında dizele cevirdim 2,8 hacimden 1.9 TD oldu

Çevrimdışı ramcho®

• Mangal Sonu
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 03 Ekim 2008, 11:30:40 »
suti abi gerekli açiklamayı proje çizdirdiğim kişi buraya üye olduğunda yapacaktır.. benzinli dizele çevrilebilir silindir hacmin küçülüyor 2,800cc den 1,9TD ye düşüyosun...ama 2,000 cc olan benzinli araç 2,900 cc ye yükseltilemez...

Çevrimdışı MK2 GTİ

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 03 Ekim 2008, 11:38:51 »
 arkadaşlar boyle seyler ayıp bence komser gıbı ınsanların malını sorgulamayın burada eglence ıcın bır aradayız hos vakıt gecırıyoruz bunlara hıc gerek yok  kımse kımsenın malının bekcısı olmasın
1982 MK1 EG GTİ
1986 MK2 EV GTİ
1983 MK1 DX GTİ 1994 MK3 ABF GTİ MY LİFE GOLF GTİ

Çevrimdışı ramcho®

• Mangal Sonu
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 03 Ekim 2008, 11:44:25 »
soru sorduk motor işli mi dedik işli dedi...bende gerekenleri yazdım buraya utanılacak ve ya saklanacak birşey olmadığı kanısındayım zaten vr6 arayan herkez bu aracı biliyordu...kimsenin malının bekçisi de değilim ayrıca olmam da...yeni muyane kanunu geliyor bile bile lades demekte biraz zordur...keyfi bir olay ben bildiklerimi yazdım..eğer araç sahibinin hoşuan gitmediyse edtilerim yazdıklarımı olur biter....

Çevrimdışı Sile-R

• ABF
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 04 Ekim 2008, 00:19:00 »
Ben sordum...Aracın eski eshibi aracın VR6 motorlu olduğunu ama hala 2000cc gözktüğünü ver vergisini az ödediğini söylüyordu...

Arkadaş işli dedi... Zaten bu araba dönem dönem sahbinden.com un ziyaretçisi olmuş VR6 arayan, isteyen herkesin baktığı bir otomobildir.

Kendisi işli oldğunu söyledi, ancak aracın eski sahibi neden böyle diyordu... Onu çözemedim

Yoksa arabanın fotoğrafı 10...diyece birşey yok Maşallah...Güle güzel güle günlerde kullansın ama böyle şeyler bu güne kadar bir şekilde halloluyordu. TÜV falan ilk 1 senesinde baya zor olur... Kendisi de bu işi kovalasın bence biraz. Sinek küçüktür ama miğde bulandırır. Ufak tefek evrak hataları insanın başına iş açar
...

Çevrimdışı tuningTR

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : 04 Ekim 2008, 13:56:59 »
önceden bu tip işlemler serbestti. bnm G60 swap makinamda ruhsata işli..

Çevrimdışı ramcho®

• Mangal Sonu
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #41 : 04 Ekim 2008, 14:33:16 »
Ben sordum...Aracın eski eshibi aracın VR6 motorlu olduğunu ama hala 2000cc gözktüğünü ver vergisini az ödediğini söylüyordu...

Arkadaş işli dedi... Zaten bu araba dönem dönem sahbinden.com un ziyaretçisi olmuş VR6 arayan, isteyen herkesin baktığı bir otomobildir.

Kendisi işli oldğunu söyledi, ancak aracın eski sahibi neden böyle diyordu... Onu çözemedim

Yoksa arabanın fotoğrafı 10...diyece birşey yok Maşallah...Güle güzel güle günlerde kullansın ama böyle şeyler bu güne kadar bir şekilde halloluyordu. TÜV falan ilk 1 senesinde baya zor olur... Kendisi de bu işi kovalasın bence biraz. Sinek küçüktür ama miğde bulandırır. Ufak tefek evrak hataları insanın başına iş açar

çok şükür dediğimi anlayan biri çikti...2,900cc motor koyacaksın ama ruhsat 2,000cc olacak vergiyi az ödeyeceksin nasıl bir mantıktır bu o zaman nasıl işli oluyor bu araç?vergi kaçirma söz konusu sanıyorum eğer böle bir durumda varsa maliye uyanırsa o zaman farklı olur durum...
« Son Düzenleme: 04 Ekim 2008, 14:35:41 Gönderen: ramcho® »