Gönderen Konu: Golf 3 VR6 Istanboool  (Okunma sayısı 25532 defa)

Çevrimdışı mördak

• Profili Görüntüle
Ynt: Golf 3 VR6 Istanboool
« Yanıtla #42 : 22 Aralık 2008, 17:44:02 »
sımdı okumak kısmetmıs kımse aracı kötulemesın arac işli vr6 bı sekılde yapılmıs olay bıtmıs nıye karıstırdıgnızı anlamadım unıversıte bıle sorun cıkartamaz bu arabaya resmı evrak olay bıter.

Çevrimdışı golf-line2

• golf GTD
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #43 : 23 Aralık 2008, 00:37:12 »
ruhsatın resmini cekmek şar oldu emre ;D

sımdı okumak kısmetmıs kımse aracı kötulemesın arac işli vr6 bı sekılde yapılmıs olay bıtmıs nıye karıstırdıgnızı anlamadım unıversıte bıle sorun cıkartamaz bu arabaya resmı evrak olay bıter.

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #44 : 23 Aralık 2008, 10:59:41 »

Artık bukadar kolay değil....   TUV kontrolleri başladığı zaman kontrolcüler kaputu açtımı bilgilerde 2000cc 4 silindir 8V yerine 6 silindir 2800cc 24V makinayı görünce ve üzerinde 2000cc çakma motor no görünce büyük ihtimal bu araç çöpe gidecek ve sahibide yasal işleme tabi tutulacak....  

Eski muayenede kontrolcünün yaptığı tek şey aracın şase no ve motor nosuna bakmaktı motorun özellikleri nedir umurlarında bile değildi..... 

Geçen sene mesala benim sadece motor no ya baktı aracın şase nosu nerde diye bile sormamışlardı mesala... Ama bu sene 40dk ya yakın ağaç oldum dışarda aracı beklerken.... EGZOST tan kaldım en kısa zamanda yaptırılacak diye not düşmüşler ama zatan yapılacak bişeyi yoktu....

SWAP uygulamalarında araç sahibini ben suçlu görmüyorum burda yasaları suçlu görüyorum... Bizim insanımız bunları haketmiyor ama maalesef TR VATANDAŞ ı yız...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı mördak

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #45 : 23 Aralık 2008, 12:08:26 »
abıcım arac ruhsatında tuv neyı ıspatlıcak kımse sesını cıkaramaz 2.8 hacım AAA motor numarası var ve bıldıgın trafıgın verdıgı yasal ruhsat da neyın kavgasını yapıyosunuz neyı cekemıyosunuz motor 2.0 olarak gozukmuo 2.8 yazıyo oynama falanda yok ee daha ne kapansın bu konu kımse ıstemez aracının hakkında böyle konusulmasını..

not: vr6 2.8 12v
24 v olanlar 3.1 olanlar:)

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #46 : 23 Aralık 2008, 15:11:16 »
 Kimsenin birşey çekemediği ve kavga ettği yoktur sanırım... Sadece tartışılıyor bilen bildiğini yazıyor...  Satılık ise araç ve vwtr sitesinde paylaşılıyorsa herkezin bildiğini paylaşması ve yorum yapması doğaldır....  Ama sahibi şu cevabı veriyor ise ( Aracın eski sahibi aracın VR6 motorlu olduğunu ama hala 2000cc gözüktüğünü ve vergisini az ödediğini söylüyordu...) Bunun usülsüzlük olduğunu tartışıyoruz ve ESKİ YASAL YAPTIRIMLAR artık yeni TUV ü bağlamayacağını açıklıyoruz....

Ve bu şekilde VWTR de satılık ilanı veriyorsada bu araç burda kimse tarfından alınmaz alacak kişilerede durum açıklaması yapılması gerekir...

Sen şimdi bu aracı bilerek satın almak istermisin ve aldın diyelim sorun yaşamak istermisin....

Not: Haklısın :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı mördak

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #47 : 23 Aralık 2008, 16:26:52 »
eskı sahıbı ya yanlıs bılıyo yada unutmus arac 2.8 gözukuyo ruhsatta o yuzden bu araba rahatlıkla alınır:)

ama dersenkı orjınal vr6 dıgıl o yuzden kanım ısınmıyo haklısın ama ruhsattan kımsenın kafası agrımaz..

Çevrimdışı VR6_Alper

• 2.8 VR6
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #48 : 23 Aralık 2008, 22:23:08 »
ohooooooo burda neler oluyor böyle :) vay beee arabam böyle konu oldu hi???
Arkadaslar arbamin ruhsatinda motorun nosu yaziyor, bide hacimida dogru. Sizin nerden geliyor bu akliniza ruhsata isli deyil diye cok merak ediyorum.

Çevrimdışı emirhan vr6

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #49 : 25 Aralık 2008, 12:27:28 »
kim ne derse desin :D vr6 deilmi sonuçta cok özel :D maşallah allah kaza bela vermesin cıtadaki gti sökersen güzel olur :)

Çevrimdışı golfgti

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #50 : 13 Mart 2009, 01:24:16 »
evet suat kardeşim dogru söylüyor arabayıda tanır dedigi gibi makine sonradan konulma ruhsatada işli güzel bir araç maltepe ekipte koydular makineyi vw servisnde

Çevrimdışı VR6_Alper

• 2.8 VR6
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #51 : 10 Ağustos 2010, 13:47:31 »

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #52 : 10 Ağustos 2010, 14:06:53 »
Maşallah şu güzelliğe bak  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı burak.akın

• GOLF 1 GLD
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #53 : 17 Ağustos 2010, 17:25:52 »
tansiyonum yükseliyo bunu gördükçe :D vr6  ya çoğu arabanın üstünden geçiodur heralde..

Çevrimdışı Suti

• VW Tech
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #54 : 20 Ağustos 2010, 10:38:06 »
not: vr6 2.8 12v
24 v olanlar 3.1 olanlar:)

düzeltme;

2.8 24V motor da var Golf 4 Jetta Passatlarda cıktı 99dan 2004 e kadar

ve VR6 serisinde 3.1 yok 3190 küsür cc 3,2 litre

Çevrimdışı VWci

• Volkswagen Türkiye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #55 : 20 Ağustos 2010, 10:43:47 »
Bu arabanın kulağı Techturkey'de epey bir çınladı...