sımdı okumak kısmetmıs kımse aracı kötulemesın arac işli vr6 bı sekılde yapılmıs olay bıtmıs nıye karıstırdıgnızı anlamadım unıversıte bıle sorun cıkartamaz bu arabaya resmı evrak olay bıter.
Artık bukadar kolay değil.... TUV kontrolleri başladığı zaman kontrolcüler kaputu açtımı bilgilerde 2000cc 4 silindir 8V yerine 6 silindir 2800cc 24V makinayı görünce ve üzerinde 2000cc çakma motor no görünce büyük ihtimal bu araç çöpe gidecek ve sahibide yasal işleme tabi tutulacak....
Eski muayenede kontrolcünün yaptığı tek şey aracın şase no ve motor nosuna bakmaktı motorun özellikleri nedir umurlarında bile değildi.....
Geçen sene mesala benim sadece motor no ya baktı aracın şase nosu nerde diye bile sormamışlardı mesala... Ama bu sene 40dk ya yakın ağaç oldum dışarda aracı beklerken.... EGZOST tan kaldım en kısa zamanda yaptırılacak diye not düşmüşler ama zatan yapılacak bişeyi yoktu....
SWAP uygulamalarında araç sahibini ben suçlu görmüyorum burda yasaları suçlu görüyorum... Bizim insanımız bunları haketmiyor ama maalesef TR VATANDAŞ ı yız...