politek açık ama en son dynoyu satmışlardı,durumları pek iyi değildi!evet biliyorum chiplenenleri ikisii sizin kasadan diğeri 9n!o ilk yapılan 16hp mi ne alınan reklam kokuyor söyleyeyim ben o elemanı tanıyorum o zaman al gülüm ver gülüm durumları oldu o araçta en son conta yakmıştı,diğeri zaten beğenmemişti!ama sizin araçlarda chip ile 16hp biraz abartı,mesela onno ustanın yaptığı chipleride sordum daha iyi sonuçlar alıyor diye,bana söylenen chipe gereksiz fazla yüklendiği oldu!
1.8T yapılır yapılmasınada onu oturtacak usta lazım,motor lazım lazımda lazım,hadi çok paran olur alırsın 8.5-9'a 150binde polo ona takarsın tamamda fantazi olur,ben aracı gözden çıkaramam doğrusu!1.6T yapanlar var ama çok az geçen akşam buldum googlede aynı motor felicia turbo 130hp,ama felicianında kaputunun altına o motordan bir tane daha sokarsın,bizde yer dar,muzaffer abi şu aracı alsında nasıl olsa bişeyler yapacak bende öğrenirim ondan ama alt yapıyı bir araştırmak lazım,elde yapılmış düzgün bir kit olsa direkt kopyalayacaz çünkü kendisi emme manifoldu bile döktürüyor ama yok işte,rotheden de istenmezki ver sen biz kopyalayacaz diye
bu arada erhan senin araca colombo çifti 2250ytl...politek schrick getiriyordu amaben alırken sordum onlara colombodan 200-300 fazla fiyat verdiler