Volkswagen'in efsane modeli olan IV kasa Golf'ü tercih etme sebepleriniz nelerdir?
Ortalama fiyatları belli olan bu model yerine sıfır araba almak varken neden Golf IV?
Dış görünüşündeki o ihtişam mı, tartışılmaz konforu mu, sağlamlığı mı, kardeşim arabaya ne yapsan ne taksan yakışıyoru mu, Volkswagen markasının kalitesi mi, iç dizaynı mı, yoksa.........Aklıma gelmeyen ve sizlerin görüşleri ile tamamlanacak olan sebepleri mi?
Ben bej rengi 2001 Golf IV sahibiyim. Daha 2-3 ay oldu alalı. Zaten manyak derecede hastası olduğum arabanın sahiyim artık. Arabamı çok seviyorum. Arabamla ilgili gaza getirilmeyi de çok seviyorum
acayip derecede memnunum arabamdan.
Arabamı almadan önce tam olarak hatırlamadığım bir yerde arkadaşımızın biri " Golf sahibi olmak bir ayrıcalıktır. O anlatılmaz yaşanır." diye bir şey yazmıştı. Şimdi ne demek istediğini anlıyorum. eee ne demişler; doğru söze ne denir ki!
Sizlerin de görüşleri ile hoş sohbetler oluşacağına inandığım bu konu da yorumlarınızı esirgemeyin.
Görüş bildiren ve hadi be oradan bu ne biçim şey diyip bizleri anlayamayıp yorum yapamayan
arkadaşlara sonsuz teşekkürler.