Arabam 1998 Hb. resimde görüldüğü şekilde. Sis farı kırık, içinde eksiği çok.
Dış görünüşü fena değil ama incığını cıncığını iyi öğrendim.
Göründüğü gibi değil. Kızımın tabiri ile (baba bize bunu itelemişler dedi) az bi bilinçsiz aldık.
Trigerini değiştirdim. Bujiler filtreler,transmisyon,fren ve direksiyon yağları değişti. Bakımını yaptırdım.
4 yeni lastik ve 14'' çelik jant taktırdım.
Bir yıldır biniyorum.Hep aklımda satmak vardı ama sitenizi görünce polom daha bir sindi içime.
Güzelleştirmek ve toparlamak istiyorum.
Ben kullanırkende bir iki problem çıktı.
Standart toparlanacak yerleri : Arka cam sileceği ve mekanizmanın değişmesi, Havalı kapı otomatiği toparlanmalı, sağ ön kapı camı otomatiği kaldırıp indirmiyor, Sunroof un açma kapama kolunda onarım gerek.
İyileştirmeler, Sis farı taktırmak istiyorum. Arka tamponun kesikleri uygun,çift egzost taktırmak istiyorum.
İç döşemelerini komple beyaz yumuşak kumaşla değiştirmek istiyorum. Ön konsola beyaz deri yaptırmak istiyorum. Direksiyonu beyaz olsun istiyorum. Vites kolu ve el freni de öyle. Zenon far taktırmak istiyorum.Farlara birde angel eye olsun istiyorum.Gösterge ışığı yetersiz geliyor,konsol içi iyi aydınlatma istiyorum.Tüm hoparlörleri değiştirmek, orjinalin dışında,metalik rekte düşünüyorum.Zaten bagajda yok hoparlör,orda da şekilli 2 hoparlör olsun istiyorum.
En sonda bir pasta cila, canavar gibi olur.Neticede soft bir modifiye olmuş olacak.Gerçek modifiyeciler gülmesin lütfen.
Ankarada bunlar için bir yer önerebilirmisiniz. Tahmini bir fiyat söyleyebilirmisiniz. Çok lüks olsun diye derdim yok. Sanayi işi, usta işi olur. Ertex felan pahalı gelir.
Teşekkürler.