Benim hayatımda en hoşuma giden ve direksiyonuna binmek nasip olmasada makam kısmında birkaç kere oturduğum için Mercedes Benz 600 Pullman... Model yılını hatırlamıyorum ama 60 yada 70 li yılların bir modeli idi... Rahmetli ustam klasik araba alır satardı ben ozaman küçüktüm bu devasa arabayı alıp gelmiş nerden bulduysa ve zaten araç bir hafta bile durmadı elinde ama bu aracın konforu ve devasalığını hiçbir yeni limuzin vermez sanırım.... Bulabilrsem bi resmimde var ozaman 13-14 yaşlarındaydım...
Bu aracın motor bölmesinde kocaman bir Hidrolik pompası vardı sanırım ve aracın heşeyi hidrolik sistem ile çalışıyordu cam açma kapı kiltleme direksiyon amortisör sistemi şimdi aklınıza ne geliyorsa yeni nesil elektrnik kumandalar bu araçta hidrolik ile çalışıyordu... Kapı içlerinde bile bi dünya hidrolik boru tesisatı vardı...
Bide benim usta her aldığı aracın hemen karburator memelerini söker içine tel takar ve yakıtının düşmesi sağlardı bu araçtada 3 yada 4 karburator vardı sanırım üşenmeden onlarada takmıştı tel... Ne gülmüştü ozaman motorcu arkadaşı bizim ustaya ve lafını unutmam 1 hafta kullan bunu ocağına incir ağacı dikersin demişti