Anket

Sizce Hangisi ? ? ?

3 (11.5%)
23 (88.5%)

Toplam Oy Verenler: 26

Gönderen Konu: Daha neler Yapılabilir ? ? ?  (Okunma sayısı 62304 defa)

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
Ynt: Daha neler Yapılabilir ? ? ?
« Yanıtla #14 : 20 Ekim 2008, 11:15:14 »
cok saol ya abı senın gercek adın saydammı ??? ayıp olmasın ama
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 20 Ekim 2008, 11:36:06 »
araban gercektende cok gsl olmus abı eee golf bu yemede yanında yat bastan asagı deısmıs araba arka stopların cok dırı duruor bn sıyah kadın corabı taktım cok gusel oldu ama sana tavsıye etmem senınkı bı baska cunku ona gusel bı ATS cup jant taksan araban ortaya cıkacak yada gomme jant tarzı aynı ugur abının arabası gıbı olur  :sevgi:

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #16 : 20 Ekim 2008, 12:09:56 »
 Senin aracında pek fazla yapılacak bişey yok....

Elindeki ATS CUP ların ölçüleri tam verirsen sana yapman gerekenleri söylerim sürtmemesi için...  Plakana elleme yeri güzel...

Yapman gereken bakımlı kullanman aracını... Akrabanız kaportacı madem aracında pas yapan yerleri çürümeden önce elden geçirttir tabi varsa...

Ben sana yakınım yolun düşer yada benim yolum düşerse görüşürüz... ERDEK teyim ben..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı cabrio63

• Volkswagen Türkiye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 20 Ekim 2008, 18:18:59 »
farları çıkart ve içlerini temizle  ;) aynı işlemleri arka stoplarada yap.

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 20 Ekim 2008, 19:00:35 »
arka stopları sokup temızledımde onlerı nasıl yapıcam yanı camınımı sokmek lazım bu arada MK1 Gtı abım sen adını solersen daha kolay olur sen arabanı neyle temızlıosun bnm motor cok yaglı dısını falan motoru neyle temızleyebılırım soyler mısınız??? ;)

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 20 Ekim 2008, 19:03:15 »

Abi iyi hos diosunda plakaya baksana  :tavazn: tavşan gibi durmuomu dışlek

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 20 Ekim 2008, 19:07:49 »

ayrıca abi şu işaretlediğim siyah yeri sökücem kırmızı olcak ya orası plakalıgıda sökücem sadece plakayı yapıştıttırıcam aıleden kımse bakmadı bare ben bakıım arabaya sızce nasıl olur

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 20 Ekim 2008, 21:34:38 »
Ayrıca bnm gostergelerın ısıkları yesıl yanıo onun rengı deısıomu yoksa sabıt renkmı ???

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 20 Ekim 2008, 22:00:17 »
canım abılerım bakın bu sıtede her turlu seyı bulabılırsınız far kasından tut farlara stoplara kadar www.tmtuning.com  bnce bı deneyın pısman olmassınız :tamamdir

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 20 Ekim 2008, 22:05:03 »
Plakalarının dışındaki çerçeveleri sök at sonra plakaların kendi siyah şerit kısmını kestir plakalar incelsin ve yazlıları hafif köşeli fontla kalınlaştır...

Far ve stop grubunuda değiştirebilirsin en azından kristal yaparsan aracının görünümü direkt değişecek...

Motor temizliğini ben eski sistem yapıyorum gidip 2-3 YTL lik mazot alıyorum ve sert boya fırçası ile temizliyorum... Hazır satılan pahalı temizleme malzemesi aldım ama mazot gibi temizlemiyor sırf kokusu içinde 10-15 YTL vermeye gerek yok spreylere...

Yan alt kuşak yapıştır diyecem ama aracının rengine gitmeyebilir bu hali ilede güzel...

Adım erşan Ulusal Cafe desen herkez gösterir erdekte....

Bende bugün bandırma sanayisindeydim distiribitör kapağım çatlamış onu değiştirttim... Aklınızda olsun POLO CLASSİC ile aynı kapak...
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2008, 22:11:47 Gönderen: Mk1GTI »
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 20 Ekim 2008, 22:07:37 »
canım abılerım bakın bu sıtede her turlu seyı bulabılırsınız far kasından tut farlara stoplara kadar www.tmtuning.com  bnce bı deneyın pısman olmassınız :tamamdir

Bizim yurt dışında parça bulmak gibi bir sıkıntımız yok sıkıntı onların TR ye gelmesi... Yol masrafı ve Gümrük işin içine girdimi astarı yüzünü geçiyor...

Misal bir far gurubu aldın Angel lı 50-60€ bi okadarda kargo masrafı çıkıyor sorun burda...

Çevrimdışı OZGUR.K

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 20 Ekim 2008, 22:08:48 »
          Motor için  özel motor temizleme  spreyleri var. Fazla pahalı bişey değil. Önce onunla güzel bi ıslatırsın.Arkasından, mazot al ...Cam silmek için kullanılan püskürtücü plastiklerin içine koy mazotu...Bi de diş fırçası benzeri bi fırça al eline. Bi yandan mazot,bi yandan fırça..Fırça tel olmasın aman.. Güzelce heryeri fırçalarsın ; motor ortaya çıkar.Arkasından kendin suyla yıkarsın. Ama senin işleminden sonra motoru güzelce bi yıkatırsın...Dene.

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 20 Ekim 2008, 22:25:49 »
ya sorunda burda motorda cok buyuk ıhtımalle bujılerde kacak var su deydıgı anda arabayı stop et bıdaha calıstıramassın

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 20 Ekim 2008, 22:31:20 »
Bence bujiler değil o...

İlk etepta Distiribitör yada bobin...