Anket

Sizce Hangisi ? ? ?

3 (11.5%)
23 (88.5%)

Toplam Oy Verenler: 26

Gönderen Konu: Daha neler Yapılabilir ? ? ?  (Okunma sayısı 62308 defa)

Çevrimdışı nefret35

• Profili Görüntüle
Ynt: Daha neler Yapılabilir ? ? ?
« Yanıtla #98 : 29 Ocak 2009, 20:13:18 »
cift taraflı bant da koyuyolarda o silikon kuruyana kadar tutuyo

Çevrimdışı Kaancabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #99 : 30 Ocak 2009, 00:09:12 »
Üstünü açınca napıcan tentenin altında kalıcak  :)

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #100 : 30 Ocak 2009, 10:21:01 »
Üstünü açınca napıcan tentenin altında kalıcak  :)

Gökhan bu cevabı görünce geçmiştir arabanın arkasına kafasını kaşımaya başlamıştır.. Ve Ağzından çıkan kelime de büyük ihtimal şöğle olacaktır Hakkaten yaaaaaaaaa... :) :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #101 : 30 Ocak 2009, 11:55:34 »
Ersan abi yemin ediyorum insan sarrafı gibisin aynen dediğin gibi oldu  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #102 : 30 Ocak 2009, 11:57:07 »
Zaten bende bu havada helede ikizim yakalandıktan sonra biraz zor açarım üstünü ama bellide olmas önce bi stopları karartayım sonrada plakaya geçeris ;)

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #103 : 30 Ocak 2009, 11:59:54 »
Neyse ilk başta plakanın siyah çerçevesini silecem sonrada çift taraflı bantla yapıştırırım belki silikonlada desteklerim  ??? Nasıl olur mu dersiniz ? ? ?

Çevrimdışı TuningLINE

• Polo Community
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #104 : 30 Ocak 2009, 12:01:48 »
Neyse ilk başta plakanın siyah çerçevesini silecem sonrada çift taraflı bantla yapıştırırım belki silikonlada desteklerim  ??? Nasıl olur mu dersiniz ? ? ?
Ben bu şekilde yapmıştım hem çift taraflı bant hemde hafif silikon sürdüm
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #105 : 30 Ocak 2009, 12:03:33 »
Yani iyi tutar öyle değilmi yıkamacılardaki dönen fırçalara girsem (gerçi o zamanda arabanın içinde boğuluyorsun ;D) plaka düşmez değil mi  ???

Çevrimdışı Kaancabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #106 : 30 Ocak 2009, 12:24:44 »
çift taraflı bant iyiyse tutar benimki bi senedir öyle duruyo silikonda yok

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #107 : 30 Ocak 2009, 14:37:20 »
Yanlız benim bildiğim çoğu plakayı içerden takıyor... Ve hatta gerçek plakayı kullanmyıp tabelacıdan kopyasını cama içten yapıştırıp gerçek plakalarıda bagaja saklıyorlardı... Tabi bidaha Trafik polisinin insafına kalan bi durum...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #108 : 30 Ocak 2009, 22:11:41 »
Önce ben bi stopları karartayım eskisi gibi bakarım hoşuma giderse plaka gene camda durur zaten trafik polisi beni yolda görse gene mi sender salı verir  ;D
Bende orjinallikten ve sadelikten yanayım ama genciz işte(sakın bu sözümde benden başka herkez yaşlı sözü aramayın) bi değişiklik olsun benim için her zaman Sadelik Güzelliktir

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #109 : 30 Ocak 2009, 22:14:55 »
Ersan abi internette satılık ilanlarına bakıyodum senin arabayı buldum acaba sahte ilanmı vermişler adammı işletiyolar dedim yazım noktalamalara o kadar dikkat edilmişki hemen sen olduğunu anladım çok üzüldüm abi  :-[ ama yeni bir mk1 toplıycaksen sevinirim sokakta daha dolaşşınlar isterim bende senin yerinde olsam aynısını yapardım param olsa zaten seninkini alırdım ama  :( Neyse çok konuştum hayırlı satışlar

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #110 : 31 Ocak 2009, 14:23:14 »
Ersan abi internette satılık ilanlarına bakıyodum senin arabayı buldum acaba sahte ilanmı vermişler adammı işletiyolar dedim yazım noktalamalara o kadar dikkat edilmişki hemen sen olduğunu anladım çok üzüldüm abi  :-[ ama yeni bir mk1 toplıycaksen sevinirim sokakta daha dolaşşınlar isterim bende senin yerinde olsam aynısını yapardım param olsa zaten seninkini alırdım ama  :( Neyse çok konuştum hayırlı satışlar

Evt benim ilan gökhan... Ama TOK satıcı derler ya öğlesi normal bi kullanıcıya hitab eden bir otomobil değil zaten bisürü kişi arıyor fiyatta bişeyler yaparmısın diye bende tabi 13 bin olur diyorum :) Yani aracımı ihtiyacım doğrultusunda satmıyorum.. Alıcak olan benim gibi birisi olmalı aldığı zaman özen göstermeliki bende arkasından bakmayayım.. Satılırsa üzerine bi 5 bin daha koyup BBS yada PIRELLI edition getirtmek yurt dışından...... Şuan bitane bulmuş durumdayım ama elimdeki paranın 2. bir mk1 e gitmesini istemiyorum.. Tabi Bahçeli bir evim olsa sorun değil :)

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #111 : 31 Ocak 2009, 18:13:06 »
Ah ne kadar isterdim bahçeli bir garajım olmasını  ::) Ama işte herkese nasip kısmet deil :'( Abi bende zaten arabamı satsaydım iyi bakıcak birine satardım  :tamamdir Abi bu arada beni çıtaları aldım yakında takarken fotoları çeker atarım senin sigortayıda sordum onların gtı modelleri falan hep aynı dedi bu eğer farklılık varsa bana numunesini göndersin dedi ;)