vallahi kardeş cahil aklı bende ehliyetsiz cok araç kullandım yanlış anlama kendimi övdügümden degil şehir dışına bile cıktım yagmurluhava cevirme olmaz die ama sana sadece şunu söyleyeyim polis yakalasa işlem başlatsa sicilin bozulur ilerki hayatını çok etkiler bu allah göstermesin birinin canına bı zarargelse allah muhafaza hem sen hem arabanın ruhsattaki sahibi kimse belki babandır ve yine babanın hayatı yanar magdur parası bi kan parası isteyecek olsa enaşagı 150.000 ytl den başlar fiat,manevi duyguların ne kadar güçlü bilemem ama ahiret hayatında yanar bilirsin belki adam öldürenle intihareden cennete giremeyecektir yani senbirisinin canına zarar versebne kadar haklı olursan ol suçlusun budurumda gel gerisini düşünbakma kendim sana diorum ama bende az degildim bendecokdeli doluydum he başıma bişe gelmediyse bu ustalıktan veya cok bilmekten mi ?yoo hayır kesinlikle büyüklerimizin duasıdır beni koruyan yada yolda yürürken dilenciye verdigimiz bi sadaka eminolki senne kadar ustaolursan ol kontrolsende degil seni yaradanda