Yokya kimseyle küstüğüm falan yok abim geçiyo pc başına ondan ben kalkmak zorunda kalıyorum
Abilerim doğru söylüyosunuzda ben ve diğer kardeşlerim babamıza annemize karşı bir kötü laf bile söylemedik ama babam yinede en ufacık olayda terbiyesiz gibi ağır laflar ediyo bende sinirleniyorum herkez babamı tebrik ediyo çok becerikli yardım sever ve saygılı oğulların var diye biz babamıza değil bütün büyüklerimize karşı saygılıyız okuldaki öğrencileri görseniz hocayı ortalarına alıp dövecekler ama biz saygımızdan hocamıza LAN bile demiyoruz siz düşünün bide babamın bize söylediği TERBİYESİZ lafına birebir uyan çocukları yok abi bu sefer eskisi gibi olmıycak galiba MK1 aşkı bu sefer hakikaten son buldu
Beni en çok sevdiğim şeylerden bir tanesinden bile soğuttu helal olsun
Babam her zaman hocaların haklı diyor tamam büyüğümüz belki ama işte hoca haksız niye bir kerede oğlunu savunmuyosunki TV'de görüyoruz 6 yaşındaki ÖĞRETMEN diye tabir ettiğimz şerefsizler çocukları yerde tekmeliyo her hangi bi kavga dahi olsa hiç arkamda değil hep karşı tarafı bana karşı savunuyo