Benim arabaya her çocuk recep ivedikin arabası dior ne alaka anlamadım okadar ayı gibi birisimiyim yahu Gıcık oluyorum bis le aynı klasmana koyduklarından hanım boş ver çocuk onlar dior :hahaha
al benden de o kadar. hadi senikisi yeşil, ya benimkisine ne demeli ? kırmızı. aa recep ivedik arabasından ... hey yarappim, ha sie diyorum çocuklara
yinede çok sayılmaz..ilk emrenin 90 model cabrio ya binmiştim çok hoşuma gitmişti.. süper araçtı... :D:D recep ivediğin arabamı allaha şükür benimkine diyen olmadı patlarım olursada çocuklar açısından kötü olur .D
Abi ben daha çok seninkisini uzaktan kumandalı arabaya benzetiyorum antenden kaybediyorsun
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır
Ya Burak Emre abinin cabriosunun fotoları varmı sende ben çok merak ettim şu cabrioyu aldı arabayı bi daha ortalıklarda yok
hangı cabrıo pendıkte bır tane var yenı gordum ılk gunku gıbı tentesı orj. dı yesıldı galba
yok malesef ama görülmeye değer çok temiz araç. emre gözükmüyo artk forumda.. numarası vardı onuda kaybettm ... bu arada ne sigortası trafik sigortasımı.. ?
geçenlerde satıldı ya mk2 GTI grı pendıkte 34 STV plakalı orda goruyorum hep