Bugün yaptıklarım daha doğrusu bugün başıma gelenler
Yoğun baskı ve sitek üzerine egzozumu değiştirmeye gidicektim babamında egzozcuda işi varmış merconun komple boruları yeniliycekmiş 2 araba çıkıcaktık neden olduğunu bilmediğimiz bir arıza yüzünden dakikalarca mercoyu çalıştıramadık en sonunda bastım çalıştırdım benim peder biladerle arkada ben önde gidiyoduk biladeri aradım benim önde plaka yok önüme geçin diye ilerdeki benzinliktede durun tekerime hava basıcam dedim neyse bunlar önde ben arkada ilerledik benzinilkte durduk onlar mercoya benzin koydular bende tekeri şişirdim peder mercodan indi benim arabaya bindi bilader bastı gitti noldu dedim yürü dedi bastım bende ilerde beni indir dedi niye dedim siz hallediceksiniz dedi indi lambalarda dururken biladeri aradım nerdesin diye kültürparkın ordayım dedi Bursa'yı bilenler bilir Kültürparkla Nilüfer arasındaki mesafei olum yavaş git ne acelen var dedim tamam bekliyom hızlı gel dedi Nilüferden Kültürparka tam 3 dk'da gişttim sırf araba stop etmesin yolda kalmasın diye bi baktım korktuğum başıma geldi stop ettirmiş yol kenarında kalmış ilerdede POLİS var benim önde plaka yok mercoda muayene yok 2 mizdede EHLİYET yok bağladım benim arabanın arkasına 2 metrede vurdurman lazım yoks aPOŞİS kesin kıllanır dedim vurdurduk POLİS görmeden hemen ipi kestim yürüdük POLİS gördü beni plakasız durdurdu plaka nerde dedi bagajda dedim niye dedi kediye çarptım koptu dedim desemki keyfe keder söktüm diye dk'da bağlar heralde EHLİYETTE sormadı acemi misin dedi evet ehliyeti 1 hafta önce aldım dedim tamam plakayı cama koy dedi hemen cama koydum yürüdüm egzozcuya girdim çift çkışlı uç taktırdım çok güzel oldu görünüm çok fark etti o egzozun gazıylada yardıra yardıra eve geldim ha bide termostadımı değiştirdim artık motordan yana sıkıntım yok
Bide Volkan abiyle tanıştım MK2'sini canlı canlı gördüm tek kelimeyle mükemmel ötesi bir araç pırıl pırıl meğersem aynı tamirciye gidiyomuşuz ama hiç karşılaşmamışız bu zamana kadar hayret karşılaşmamışız