geçmiş olsun gokhan binme karlı havada arabana boşver kardeşim hayvan dolu
gecmis olsun Gökhanaman dikkatli ol. sen saglam kullansanda karsindaki karda kista ne yapcagi belli olmuyorucuz atlatmissin
allah korumusaman dikkat et zaten cok az sayida cabrio var, azaltma sayisini
çok büyük geçmiş olsun Gökhan. forum yöneticilerinden bir yardım iste bence sen. aracının fotolarını yüklediğin bir sayfa denk gelirse bir onay penceresi açılsın. fotoğraflara bakmadan önce Maaşallah diyeceğimi, nazar değdirmeyeceğimi onaylıyorum vs gibisinden bir onay penceresi açılsın önce. tekrar tekrar geçmiş olsun. çok ucuz atlatmışsın. koskoca otobüs. yarım metre yanda olsan olabilecekleri düşünmek dahi istemiyorum. Maazallah.
bir şey demiyorum gece vakti kar yagısında ne işin var araba ile otobüs şöförünede kabahat bulma git evinde otur ailenle zaman geçir yada yürüyerek git
Kardeşim çok geçmiş olsun. Hani derler ya Her şerde bir hayır vardır diye. Belki bu bir vesile, istersen komple soy arabayı bir projeye gir tertemiz birşey olsun.
Eyvallah kardeşim saol Şu anlık olucak iş değil o malesef öğrenci olduğum için durumlar kısıtlı kısmetse yarın bu tekerlek olayını çözüyorum
Hadi hayırlısı senden böyle kaza hareketleri beklemiyoruz artık.