Eveeet ne zamandır bişeyler yazmadığımı fark ettim bayağı gelişmeler var
Diğer gördüğünüz beyaz cabrio Kütahya'dan bi arkadaşımın LPG takmışlar ayarını iyicene kaçırmışlar benden yardım istedi seve seve yardım ediceğimi söyledim Kütahya'dan yola çıktılar Bilecik'ten beni alıp Bursa'ya geldik ilk uğradığımız yer sanayi oldu arabayı çok yakın ve K-Jetronik konusunde deneyimli olan bi abimizin yanına bıraktık ama fazla vakti olmadığı için biraz zaman aldı sonuç olarak mengentailerın ayarı bi hayli kaçık çıktı ve alt pompanın terazisi bozulmuş LPG'de patlama yapınca teraziye hasar vermiş orjinal çıkma olarak bi abimizden aldık taktık ayarlarını normal dereceye getirdik sonuç mükemmel oldu şuanda LPG yok gayette güzel ufak bi rolling denedik haliyle benimki bayağı bi fark attı
Döşemelerimi yaptırıcaktım babamın bi arkaşına gittik fiyat biraz yüksek geldi biraz dolandık eşe dosta uğradık bizim eskilerden kalan döşemelerimize rastladık ne kadar istersin dedim meğersem zaten bizimmiş
Siyah renkte orjinal ve çizik bile yok hemen aldım attım benim MK1'e kısmetse yaz tatilinde kapı döşemelerini siyahları takarız koltuklarıda kaplattıramaya veririrz böylelikle iç döşeme işini halletmiş oluruz tek fotoğraf bu vardı elimde zaten kısmetse yarın Bilecik'e doğru yola çıkıcaz Bursa'ya döndüğümde devam ederiz