Yıkamacılara verdiğin paraları biriktirseydin şimdiye kadar 2 kere boyamıştın şu aracı... Boyat artık şu kızı ayıp oluyo artık
50 TL helalinden veririm
Varlığın yeter İlker abiyi bekliyorum şahini satsın alıcam ondan 3-5 bişeyler bizi de görür heralde kör olmazsa o zamana kadar tabi
Gel ben boyatıcam arabanı len yeter
Abicim nerdesin sen ya Erdinç abim özlettin kendini arıycam zamanın yoktur diye aramıyorum valla Bursa'ya gelirsen haberim olsun mutlaka
istediğin zaman ara gokhancım sana ve vwtr aılesıne herzaman musaıtım ankaradayız artık ama cogu zaman sehır dısında ozellıkle batı karadenızde oluyorum yolun duserse beklıyorum...
almanyadan bi plakalıkta bana gonder kanka maşallah bu arada
İstediğin plakalık olsun kanka Karlık gelmiş bu arada Bursa'ya gittiğimde ilk karlığı takarım bi kaç gün plakasız dolanırım plakayı nereye takıcağıma hala karar veremedim Eyvallah kanka darısı başına İnşallah Polise topal taklidi yapınca bayağı acındırdım kendimi ya bide öğrenciyim falan dedim ama dediği kelime şu oldu ''ben okula öküz arabasıyla gidiyodum sen üstü açık bide benzinli arabayla gidiyosun nasıl öğrencilik bu ?'' abi sakatlık falan deyince bişey demedi