Biliyorsunuz yıllardır bu sitedeyim çok şeyler ögrendim sizden şimdi ögrendiklerimi icraate dökme vakti geldi diye düşünüyorum artık lambalarda tanımadıgım adamların durup araban çok süper bide boyansa fena olur demelerinden bıktıım
Kısmetse arkadaşımla anlaştım uzun bir süreligine garajını devralıcam ögrenci oldugum için belki bir şeyler eksik kalıcak yada çok geç olucak belki uzuuun bir süre binemiycem MK-I'ime ama bu kadar özen gösterdigim arabama haksızlık yapıp küçük düşürmek istemiyorum artık yollarda kalmaya başladım kısmetse EN YAKIN ZAMANDA proje için kollarımı sıvıyorum Bursa ya gittigimde sökebildigim kadar sökerim her gittigimde incik boncuk vs derken ugrasıcaz bakalım kaporta-boya harici geri kalanını kendim yapmayı düşünüyorum ama dedigim gibi uzun bir süre aranızda olmayacaz gibi bu arada fotografsızda kalmayacaksınız merak etmeyin
Degişiklik olarak orjinal dışına çıkmamayı düşünüyorum tavsiyeleriniz varsa seve seve dinlerim
Bagaj kapagındaki yazıları iptal etmeyi düşünüyorum belki bagaj kapagı dügmesinide iptal edebilirim tavsiyesi olanlar buyursun hodri meydan