Gönderen Konu: VW Golf 1 GTI (Maverick)  (Okunma sayısı 170511 defa)

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
Ynt: VW Golf 1 GTI 10E4673
« Yanıtla #196 : 11 Mayıs 2009, 14:11:33 »
İşin açıkçası bizimkisi terzi to sökük misali... O tampon plastiklerini aldım hatta yan kuşakları bile hazır ama takması nasip olmuyor.. Sıra gelmiyor...
Hehe abi  :bekleriz: tak onları bak üzülmüş oğlun abi :D :tamamdir
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı escocem

• Volkswagen Türkiye
  • street racer
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #197 : 11 Mayıs 2009, 21:35:14 »
abi depo sökmekle ilgili ilgili foto vb varmı elinde işin içine girmişken oralarıda dağıtıp kontrl edelim bi??illaki dingili sökecekmiyiz?dingilin ön tarafından çıkmazmı?

Çevrimdışı esesengin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #198 : 20 Mayıs 2009, 19:51:38 »
kazasız belasız cok guzel duruyo

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #199 : 20 Mayıs 2009, 23:34:18 »
abi depo sökmekle ilgili ilgili foto vb varmı elinde işin içine girmişken oralarıda dağıtıp kontrl edelim bi??illaki dingili sökecekmiyiz?dingilin ön tarafından çıkmazmı?

Kaçırmışım bu yazdığını Cem... Dingili ana bağlantılardan ayırmak şart depoyu çıkarmak için başka şansı yok... Ayrıntılı resim vardır istersen bakarım nasıl söküleceğine dair ama gerekte yok aslında...

kazasız belasız cok guzel duruyo

Teşekkürler... Uzaktan güzel yanına gelince eskittiler bile aracı...

Nerdeyse hergün yeni ciziklerim oluyor.. İllallah ettim artık iyice... Bu işleri yapıcaksak garaj şart, bizim insanımız çok terbiyesiz bir toplum haline gelmeye başladı artık...

Aracı park edersin gençler üstüne oturur yok dayanırlar... Pamaklarında bilmemne yüzükleri ile boyayı çizerler sokaktan geçen kıza hava atmak için araba kendisininmiş gibi davranmalar valla acayip bir toplum olmuşuz hiç milletin malına saygı kalmamış... Afedersiniz ama aracın karoserine popolarını dayamalarından artık güzelim hatlar bile kaybolmaya başladı...

Bide araba kullanmasını bilmeyen, Park etme özürlü vatandaşlarımızı eklemiyorum bile onlarda apayrı bir konu...
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2009, 23:36:59 Gönderen: Mk1GTI »
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #200 : 25 Mayıs 2009, 19:05:44 »
 İlker hadi be olm hadi... Senin yüzünden halimize bak bide yakalamışın bizi böyle egzantirik halde... Arabaya başka talip buldum bu arada çabuk ol komisyonda sağlam...

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #201 : 25 Mayıs 2009, 19:42:53 »
neiii ?? neii ??? :) :(  :bekleriz:  :t

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
Ynt: VW Golf 1 GTI (Maverick)
« Yanıtla #202 : 06 Haziran 2009, 17:11:13 »
 En sonunda 15" ATS lerimide taktım... Öldüm öldüm dirildim amma sıcaktı bugün hava... Panjur kaşı ve Kule gergilerini hazırladık onlrda kısmetse Salı günü boyanıp üzerine takılacak.. Ozaman daha ayrıntılı pozlarını eklerim şimdilik bunlarla idare edelim...

Jantlar 15" 7j ET25
Lastikler Hankook 195/50/15
40mm Vogtland yaylarda 1 gram sürtme yaptırmıyor. Yolda gelirken baya denedim. Bagajda full dolu idi...

« Son Düzenleme: 06 Haziran 2009, 17:16:59 Gönderen: Mk1GTI »

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #203 : 06 Haziran 2009, 17:31:32 »
OFF YAAA  :'(

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #204 : 06 Haziran 2009, 17:36:17 »
OFF YAAA  :'(

İlkercim gören dönüp bidaha bakıyo çok fena oldular çok.. Gölgede parlamıyolar bide ışıkta görsen Ağlarsın :) VW kapaklarınıda GG den alıcam 6cm lik onlarıda taktımı eksiği kalmayacak...

Çevrimdışı panik

• DÜŞ GÖRDÜM
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #205 : 06 Haziran 2009, 18:04:21 »
darısı başımıza artık...süper olmuş patron...

Çevrimdışı e12

• ....!made in germany!....
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #206 : 06 Haziran 2009, 18:12:52 »
işte şimdi oldu..maşaallah diyorum. :tamamdir

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #207 : 06 Haziran 2009, 18:51:05 »
 ALlah herkezin gönlüne göre versin. Ben jantları alalı 1 yıl oldu ama bugüne kısmetmiş takmak... Sabır lazım.. :)

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #208 : 06 Haziran 2009, 21:18:39 »
Abi araban kendini gösterdi ağzımı kapatmaya biri aranıyor :D bir nazar boncuğu tak bence
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı golf-line2

• golf GTD
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #209 : 06 Haziran 2009, 21:20:40 »
hadi hayırlı olsun sonunda gazlarımız işe yaradı >:D