Gönderen Konu: VW Golf 1 GTI (Maverick)  (Okunma sayısı 167725 defa)

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
Ynt: VW Golf 1 GTI (Maverick)
« Yanıtla #322 : 06 Aralık 2009, 19:00:01 »
Erşan abi senin bu resimleri neyle çekiyosun telefonlamı kopyalıyorum benim arşive atıcam resim açılmıyo sadece internet sayfasında gözüküyo  bu arada artı işlemini dışardanmı yaptın ben içerden zannettimde  ;)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #323 : 06 Aralık 2009, 19:44:54 »
  Resimler burdan alınıp başka yerlerde paylaşılmasın diye korumaya aldım başıma bikaç yerde denk geldi.. Adamlar benim aracı alıp BENİM ARACIM diye paylaşmışlar...

+ lar çok özel bi uygulama bant falan değil gökhan...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #324 : 06 Aralık 2009, 19:53:13 »
  Resimler burdan alınıp başka yerlerde paylaşılmasın diye korumaya aldım başıma bikaç yerde denk geldi.. Adamlar benim aracı alıp BENİM ARACIM diye paylaşmışlar...

Abi nasıl yaptığını sanırım anlatmıycaksın olmadı özel olarak msnden söylesen bende yapıcam çünli 26 plakalı mk2 de vardı bizim sitede onunkisi çok hoşuma gitti.

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #325 : 06 Aralık 2009, 20:00:55 »
 :o

Çevrimdışı GolfMk1Diesel

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #326 : 06 Aralık 2009, 22:10:12 »

Yapmaya abi valla ciddimisin hadiseye bak yaa... :)

Link varmı abi bakalım ne demiş?? :D
Kılıçoğlu Garage.

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #327 : 06 Aralık 2009, 22:11:00 »
 ???

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #328 : 07 Aralık 2009, 18:17:07 »

Abi sana bahsettiğim bu çok hoşuma gitti BMW E30 larada aynı takdiği yapıyolarmış söylediğine göre ışık kaybı falanda olmuyomuş  :tamamdir

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #329 : 07 Aralık 2009, 21:12:36 »
Ben bu rsimde bi uygulama göremiyorum gökhan... Üzerindeki far fabrikasyon bunun sonradan + yapılma değil..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #330 : 07 Aralık 2009, 22:45:40 »
içinde demir var siyah hacı, tası açıp içine koymuslar, smoked görüntü vermesi için..

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #331 : 07 Aralık 2009, 23:01:39 »
Ben bu rsimde bi uygulama göremiyorum gökhan... Üzerindeki far fabrikasyon bunun sonradan + yapılma değil..
Evet abi bu sonradan yapılma benim çok hoşuma gitti aynı orjinal gibi oluyo hem ışık kaybı faalanda olmuyomuş  :tamamdir

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #332 : 07 Aralık 2009, 23:14:54 »
Riskli cam tas a yapışık.. Camı çıkartırken kırmakta var sonrasında içine plastikten + yapması kolay ama bu işi pahalı bir far a ben uygulamam..

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #333 : 08 Aralık 2009, 19:14:11 »
Riskli cam tas a yapışık.. Camı çıkartırken kırmakta var sonrasında içine plastikten + yapması kolay ama bu işi pahalı bir far a ben uygulamam..
Onlarda zaten pahalıya yapmamışlar bende yapmam benimkilerede FARBA nın yerli üretimi var hem far ayarıda güzel ama AYFAR gibi kalitesiz farada yapılmaz yani  far ayarı bile yapamıyorduk biz  ;) Neyse ben büyüklere ANGEL küçüklerede hani benim sis farları vardıya kurt kafası vardı Erşan abi göstermiştim sana onları takarım orjinal direksiyonuda üzerinede takarım ATS leride yapıştırırım of of  :D bide kalın tampon alsam süper olucak ama  :(

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #334 : 05 Ocak 2010, 20:29:16 »
Biz olmasak konuyu mezardan kaldıracak kimse yok bi FATİHA okuyım dedim  ;) Abi tek far Angellarla güzel durmuyo eğer çift farlı yapacaksan far kaşı şart onu baştan söyliği far kaşını takıncada kalın tampon gerekiyor görünümü tamamlamak için eee sen bide arkaya OLD SCHOOL yazdın yani klasikle sportif arası bişey oldu bence sende en başta nikelaj tamponlardan var ve harikalar bence tekrar tek far yap ön logo sanırsam yapıştırma nikelaj logolardan tak bulabilirsen grill çıtalarıda tak ANGEL ları sök ve orjinal farlarını takarsan anca o zaman seninki tamamen OLD SCHOOL olucak yani benim gözümde ama bence tekrardan tek far yap ve grill çıtaları tak grill çıtalarıda bulana kadar böyle kalsın  :sevgi:

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #335 : 05 Ocak 2010, 21:10:06 »
Biz olmasak konuyu mezardan kaldıracak kimse yok bi FATİHA okuyım dedim  ;) Abi tek far Angellarla güzel durmuyo eğer çift farlı yapacaksan far kaşı şart onu baştan söyliği far kaşını takıncada kalın tampon gerekiyor görünümü tamamlamak için eee sen bide arkaya OLD SCHOOL yazdın yani klasikle sportif arası bişey oldu bence sende en başta nikelaj tamponlardan var ve harikalar bence tekrar tek far yap ön logo sanırsam yapıştırma nikelaj logolardan tak bulabilirsen grill çıtalarıda tak ANGEL ları sök ve orjinal farlarını takarsan anca o zaman seninki tamamen OLD SCHOOL olucak yani benim gözümde ama bence tekrardan tek far yap ve grill çıtaları tak grill çıtalarıda bulana kadar böyle kalsın  :sevgi:

::) Grill çitaları yolda ama extra uzn farlardanda vazgeçemiyom projektör gibiler.. Bende 80w H4 var onlarda gündüz gibi gidiyorum uzunlarla.. Tek far yazın çift far kışın takılırız :D

Bide yeni 12mp HD Kamera aldım yarın öbürgün gelir onunla güzel fotolar çekicem...
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2010, 21:11:33 Gönderen: Mk1GTI »