Arkadaşlar herkese selam öncelikle;yeni üye oldum çok mutlu oldum
böyle bir siteyi bulduğuma eski bir polo sahibi olarak,ve uzun süre kalacağımı umuyorum özellikle yeni bir polo alabilrisem...
Önceden 1,6 98polom vardı ilk arabamdı çok da memnundum tertemiz saat gibi çalışan bir arabaydı; talihsiz bir kaza yaşadıım ve arabam pert oldu;5kişi idik içinde ,2-3takla attık ve kimseye bişey olmadan çıktık çok şükür... bazı model arabaların kazalarını görünce ve duyunca (polomun pert olmasına uzuldum
fakat) bizim içinden sağsalim çıkmamıza vesile olduğu için de çok sevindim.
şu aralar 2003-2005 modelleri civarı bir polo düşünüyorum ,eğer kullanan arkadaşlarım varsa tavsiyelerini almak isterim.kasa ve görüntü olarak çok hoşuma giden bu modelleri bi süredir internetten de takip ediyorum genelde insanların memnuniyetlerini okuyorum. tek dezavantajı olarak -basicline-abs olmayışı...ayrıca aynı yıllarda fabia da baktım; kullandığı motorun vw oldugu ve guvenlık olarak vw ayarında oldugu söyleniyor ayrıca fiyat ve donanım olarak daha avantajlı duruyor...
ama ne diyeyim benim içimden yine öncelikle polo geçiyor...eski bir polo sahibi olarak o arabamdan aldıgım keyfi unutamam...
yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdidden tşk ederim...herkese kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim...