ARKADAŞLAR
HERKESE TEŞEKKÜRLER SAĞOLUN
evet ..sene 23 nisan 1980 beş yaşındayım . rahmetli babam eve geldi ( bu yaşta nasıl hatırlıyosun
diceksınız ama dün gibi hatırlıyorum) hadi gidiyoruz . bindik eski arabaya almanyada oturduğumuz şehirdeki
VW bayısine. rahmetli vıtrınde duran arabayı gösterdi bak bu yenı arabamız dedi. işte aşkımız o gün
başladı. 1984 yılında türkiyeye kesin dönüş yaptığımızda arabayı gören dönüp tekrar bakıyordu.emektar
çok kahrımızı çekti .ama hiç yolda bırakmadı .rahmetli babama bak bu arabayı satalım yenileyelim diye çok
ısrar etmiştim gençlikte . ben öldükten sonra satarsın diye geçiştiriyordu. sene 2000 babam rahmetli oldu
tam 4 sene arabanın değil içine binmek yanından bıle geçmedim . babam ben ve şu çirkin kırmızı vosvos
benim çocukluğumun uçgeniydi .yani bu duyguyu size anlatamam .
neyse bu kadar sulu gözlülük yeter.nerde kalmıştım . sene 2004 ablam lar izmir e geldi arabayı kullanması
için ona yolladım .2007 de izmir macerasından sonra tekrar bana döndü. çok iyi paralara alıcısı çıktı
defalarca . ya adamın tipini bahane ettim yada para konusunda yokuş yaptım.hoş hala sahibinde ilanı
duruyor. olmadı ayrılamadık .taki bu siteye gelene kadar.bende bir başlık açtım ne yapayım diye topla
dediler ( yasin in payı buyuk ) 11 ekim gügnü işleme başladık bu aşamaya geldik.
evet arkadaşlar benim ve arabamın hikayesi bu hoş başınızı ağrıttım özelimi anlattım . sizlerin samimiyetine
güvendiğim için bunları paylaşmak istedim zaten bir kaç güne kadar da bu yazıyı sileceğim sadece takip
eden arkadaşlar bilsin istedim
herşeyden önce hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederim. bundan sonrada desteklerinize ıhtıyaç
olacak .
saygı ve sevgilerimle
hikayeyi yeni farkettim.
imrenmedim dersem yalan olur.
oytun arkadaşımız aracını satarken ona da yazmıştım.
evlada bırakılacak en değerli miras bu araçlar diye.
ülkemizdeki ekonomik şartlar hepimizin malumu. zor ama mümkün oldukça elde tutmak lazım bu araçları.
bencede mat boya ile plastikleri boyayın.
diğer türlü çok daha fazla sırıtır gibi.
tekrar kolay gelsin