Hadi geçmiş olsun erol eline koluna ve cebine sağlık... Sende sonunda çok güzel bir şekilde bizler gibi KAÇIK kervanına katılıp klasik bir aracı kusursuz bir şekilde tekrar yollara kazandırdın... Allah güzel günlerde kazasız belasız tüm aile fertleriniz ile aracınızı kullanmanız dileği ile......
Yardım konusuna gelince, Esas ben teşekkür ederim bizleride projende yardımcı olarak gördüğün için ama bizim yaptığımız yardımlar senin aracın için yaptıklarının yanında devede kulak sayılır....
Arka helezon olayını halletmeye çalışalım... Benim elimde 40mm arkalar var ve sanırım şuan senin taktıklarından daha yüksek olması gerek...
Senin orjinalleri bi ölçüp bana bilgi verirsen bendekiler ile bi karşılaştıralım onları eğer tahmin ettiğim gibi olursa sana yollarım araka yayları...
Ha bide şu Fotograf çekme olayını merak ediyorum sende .... Bende durumlar vahim artık çekemez oldum etraf bi garip davranıyor arabamın başına gittiğim zaman..... Erşan elinde fotograf makinası ile aracının yakınlarınadadır etrafı süzer ve tam makinayı çıkartır karşıdan 1 si ona doğru bakmaktadır, Erşan düşünür şimdi benim hakkımda bu ne düşünüyor ? (Adama bak ya delimidir nedir amma araba meraklısıymış nezaman görsem fotlarını çekiyor allah akıl fikir versin) gibimi düşünüyor diye hemen tornistan yapıp sinir olup geri dönüyorum