Selamlar. Ben zaten en şeytana uyma olayını söyledim. aklını kullan böyle yap uyanıklık et demedim. En çaresiz anda böyle de yapılabilir dedim.
Zaten geri 2 seçenek kalıyor, yaptırmak (yaptırdıktan sonra binmek ve satmak diye kendi içinde ikiye ayrılır) 2.si de bu haliyle satmak.
Denemediğim için kaskonun ne şekilde araştırma yaptığını bilemeyeceğim.
benim de arabam 98 model. Trafik sigortasıyla biniyoruz. kazayı pek düşünmüyorum da çalınmasına karşı kasko şart. o da bu modellerde pahalı. Kazayı düşünmüyorum derken, cana geleni kasko zaten yerine getiremez. mala gelen ise hiç problem değil. Ama birkaç model yükseltmeyi düşünüyorum arabayı. O zaman yapmak istiyorum kasko.
Emniyet kemerine gelince, benimde 60 model bi vosvosum vardı. yağmurda tekerler kaydı, bariyere vurdum ama 40 la felan. bi kafa da ben attım cama. yumurta gibi çıkmıştı alnımın şişi.. şiddetle tavsiye ediyorum kemeri. O gün bugündür de hep takarım.
Bu alt koruma için eski şirkette partner vardı, plastik korıuma kırılınca metalini 80 e taktırmıştım. şimdi de olsun 120. en kısa zamanda bende yaptıracağım.
Tekrarçok geçmiş olsun.