Gönderen Konu: Far Karartma (Far Boyama)  (Okunma sayısı 31612 defa)

Çevrimdışı sekonline

• SB DESİNG & TUNİNG
    • Profili Görüntüle
Ynt: Far Karartma (Far Boyama)
« Yanıtla #14 : 29 Aralık 2008, 20:47:19 »
bu işlemi caddy de uygulamak için yola çıktım ama  farları sökmekte zorluk çektim yerinden çıkacak gibi değiller ne bir civata ne de klips var :-\  yardım edersen sevinirim :tamamdir

hocam görmeden bişi demek mümkün değil onun için en iyi çözümde sanayide bir tanıdığınızn olmasıdır bence yada vw servisleri size yardımcı olabilirler

Çevrimdışı strong

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 31 Aralık 2008, 21:13:47 »
hocam görmeden bişi demek mümkün değil onun için en iyi çözümde sanayide bir tanıdığınızn olmasıdır bence yada vw servisleri size yardımcı olabilirler
:tamamdir

Çevrimdışı golf_gtı

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 31 Aralık 2008, 22:55:45 »
yeni model arabalarda biraz zor oluyor bu uygulama ama eğer sağlıklı bir şekilde farları sökerseniz ve yansıtıcı kristallerin bir kısmını boyamazsanız gayet güzel bi görüntü çıkar ortaya çokda etkilemez aydınlatmayı
Cehennemden Ödemeli Çaldır!!!
GTI FOREVER

Çevrimdışı mikail

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 07 Ocak 2009, 12:07:48 »
yeni nesil cadyy transporter v.s aracların farları mika yani cam deil plastik buda far kasasını preslenerek monye oldugu icın acmak imkansız denecek kadar zor hatta ugrasırken fardan olabılırsınızz

Çevrimdışı strong

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 10 Ocak 2009, 16:57:36 »
peki bazı caddy lerde görüyorum bunlar orjinal olarak mı satılıyor. yani aksesuar olarak mı tasarlanmış

Çevrimdışı mikail

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 20 Ocak 2009, 10:22:14 »
far-stop tamiri yapan kişiler marangozların da kullandıgı şerit adı verilen bir makinayla farların mika olan kısmını presle birbirine monte olan far kasasından ayırabiliyor islersen far tamiri yapan biyerden yardım almaya çalıs istersen

Çevrimdışı strong

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 23 Ocak 2009, 14:36:15 »
bahsettiğim farlar bunlar yani hazır mı satılıyor ?

Çevrimdışı mikail

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 23 Ocak 2009, 14:38:21 »
sanmıyorum  bence yapılmıs bu farlar

Çevrimdışı strong

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 23 Ocak 2009, 14:45:24 »
ama bunu da sen yazmıştın ''imkansız denecek kadar zor'' diye şimdi ise yapılmış  diyorsun  :-\

Çevrimdışı mikail

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 23 Ocak 2009, 15:02:14 »
evet onu yazana kadar far tamırı yapan sahısların kullandıgı bu yontemı bılmıordum.belkı bılırsın serıt ısmı verılen bı alet marangozlarda kullanıor buuk bı makına onunla mıka olan far camını far kasasından kecebılcegını dusunuorum bılmem gormumusundur bazı aracların sop camları seffaf kırmızı vea seffaf sıyah oluyor orn.kıa rıo adam stop camını kıstırıp kırmızı seffaf renklı bı mıka yaptırmıs kıa rıonun boyle bı stobu yok bılıorum cunku gozumun onunde uygulanan bı ıslemden bahsedıyorum 

Çevrimdışı mikail

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 23 Ocak 2009, 15:17:10 »
bu arada zevk senın zevkın mudaheale etmek ıstemem ama eger farları bu yontemle karartabılırsen hazır acmısken bıde farların ıcıne angel dusun derım bı baskasında gorupte ceske yapsaydım dememen ıcın sadece bı onerı ugula demıorum eger boyle bı fıkrın yoksa dusun derım sonradan ceske dememen ecın

Çevrimdışı ümraniyeli

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 25 Ocak 2009, 23:15:56 »
arkadaşım gerçekten boyama işiniz güzel olmuş bende yapmak isterim fakat benim arabam siyah birde farlarım seniki gibi deyil düz far yaparsam nasıl olur yorumlarınızı beklerim asım.

Çevrimdışı ümraniyeli

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 25 Ocak 2009, 23:17:59 »
arkadaşlar birde orjinal geri fites dişlisi nerden temin ede bilirim yardım.

Çevrimdışı mikail

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 25 Ocak 2009, 23:26:23 »
senınkındede guzel olur h4 ampullu far sanırım.bu arada senın arac golf3 dımı  gerı vıtes dıslısımı lazım banada vento lazımda sanırım aynıdırlar eger bulursan fıatını paylasırmısın