Merhaba onur kardes öncelikle hoş geldin aramıza aracını kazasız belasız günlerde kullanman dilegiyle hayırlı olsun diyorum. Bende alırken genelde 50 ytl lik benzin alıyorum ve ortalama 150 km ile 170 km arasında yapıyor tasarruf etmek istiyorsan eger gaz pedalin ile arkadas olacaksın
arabanı birden hızlandırmak yerine normal bir sekilde hızlandırırsan birinci tasarrufu saglamıs olacaksın. Yokus asagıya gidiyorum diye arabayı boşa alma boşa aldıgında o zamanda gaza basmıs kadar yakıt tüketiyorsun. Diger bir bakıs acısı ile arabana tüp taktırabilirsin ama bunu kimi arkadaslar tavsiye ediyorlar memnunlar kimileri tavsiye etmiyorlar oda sana kalmıs birsey ama ben tüpe karsıyım cok zorda kalmadıkca taktırmak istemem tasarruf saglıyor ama bir yandan o tasarrufu motora zarar vererek eşitliyor diye düşünüyorum ve arabanın çekişi düşüyordur eminim az da olsa farkeder bu motora verdigi zarar belki 5 sene sonra ortya cıkar belki 7 sene sonra orasını bilemem.
Bide aracın kaç model kaç km de kaça aldın ve comfortline mi trentline mi hangisi onuda belirtirsen seviniriz.