fosil ole haklisin ama bengolf alsamda rahat durmamki gene jant yay lastik egzoz olur tutamam kendimi ... ve bole dusundugumde soruyorum kendime NE DEISECEK gene cok yakacak.. ama sanmiyorm onlarin bu kadar fark ettirecegini tr fiyatlarinda alinan benzinle adam diyo 20 ytlye 70 km hawada karada garanti giderim.... eee oda polo bu da enfazla 10 15 km fark etsin ..ama bu yadar yakmasi anormal ben burda lt sini2.200 den aliyorum trdeki adamdan az gidiyorum ve hic gaza yuklenmiyorm arada 1 ytl farkwar ltre fiyatinda ben burda 9.8 lt aliyorm 20 ytl ye orda da hadi olsun olsun 7 lt olsun bu durumda bile benden daha fazla yol gidiyo.. kesin benim aracin bi yerinde bisi var we acilen yapilmasi gerrkli :S
Yakıt sorunu haricinde arabandan memnunsan ve herhangi bir sorunu yoksa satma derim...
şimdi yeni bir araba alacaksın, bir sürü ıvır zıvır şey çıkacak, boşver bence...
Yakıt tasarrufu içinse "gaza ve frene gerektiğinde basmak" gibi küçük ama önemli noktalara dikkat etmek yeterli olur diye düşünüyorum.
Bu arada geçenlerde depoda bir miktar benzin vardı, 3,04 YTL den 160 YTL ye 52 lt benzin aldım.
460 km civarında yol yaptım ama bu fiyata "lambda sensörü"nün arızalı olması ve boğaz kelebeğini temizlemek için motor uzun bir süre bas bas bağırtılması dahil.
Bu yenilemeden önce arabam normalde şehir içinde ortalama 0,30 / 0,33 kuruş yakıyordu,
servistekiler bundan sonra yakıt sarfiyatın azalır dediler, şimdi ne kadar yakacak göreceğiz bakalım...