alacağın araba eğer GTI ise 2 kere düşünmek gerekir ve bilmediğin arabayı sakın alma derim.Ben arabamı ilk sahibi bayandan aldım 97bin km'de.ŞEhir içine girmemiş yıpranmamış bir arabaydı. Zamanının çoğunu kapalı garajda geçiriyor arada bi hafta sonları ve uzun yola gidileceği zaman kullanılıyordu.Allaha şükür aldığım günden bu yana geçen günkü o kaza ve 10.000 bakımları haricinde hiç sanayilik olmadı. Ama kimi GTI'lar var arabayı gösteriyorsun bişeyi yok iki gün sonra başlıyo yavaş yavaş sağından solundan hata vermeye sana yük oluyo. Araba performans arabası olduğu için altına alan gazlıyo,şuradan bi ses geliyo baktırıyım,ben bu arabayla basıyorum yağını kaliteli koyayım,bujisii iyisinden alayım,benzinini eksik etmeyim diyeni yok. Vur lpg'yi depoya,koy ucuzunan 10/40 yağı,suyu varmı yokmu banane diyen başlıyo gazlamaya. Ya buda araba yaaa,eşşeğe binsen yemini eksik etmezsin,bu araba senin canını taşıyo sevdiklerinin canını taşıyo iki kuruş harcamaya kıyamıyosan binmeyeceksin GTI'a.Böyle adamların elinde düşen arabalarda sonuç hüsran!