Cendrik e ankarada bişey yapılmadı balıkesirden o halde geldi.. Ankaradan bi ark almıştı baya bi uğraştı onunla motor şanzıman sorunları ile sonra yeter dedi sattı.. Ve bildiğim kadarı ile ankarada her elini deydiren usta çağların canını yaktı diye biliyorum.. Kasap dolmuş artık sanayiler..
hayır patron, arabayı toplayan bizim arkadaşımız, ustamız, parçalarını aldığı yerler bile halen tanıyor arabayı, araba ankarada bu hale getirildi, 18000 mark para gömmüş yapan usta o zaman. sonra bir sürü eksiltme olmuş trafiğe girdikçe, motor, şanzumanla ben de epey uğraştım, ama bilmemezlik beni uğraştırdı, çok şükür iki aydır tık yok makinada, şubat ayında muayenesi var, tek seferde geçeriz... iddialı konuşunca birileri alt etmekle uğraşıyor ben artık bişey demiyorum. dikkat ettiyseniz, artık parça sıkıntısı dışında arabamla ilgili bişey paylaşmıyorum. şimdiye kadar edilen yardımlara da teşekkür ederim. ama bundan sonra böyle napalım....hata ediyorsam da affola, dost kazıkları bükmesin artık belimi....