merhaba arkadaşlar... Üç gün önce ben de artık hayallerimdeki arabama kavuştum...Siyah olması nedeniyle çok toz tutuyor ama olsun Bugün öğlen yıkattırdım ama bir sorunla karşılaştım. Yıkama sonrası aracımı çalıştırdım. Fakat airbag ikaz lambası sürekli yanmaya başladı. Toyotalarda olduğu gibi emniyet kemerini takınca kapanacak zannettim fakat hiç bir türlü kapatamadım.şuan airbag ikaz lambası yanıyor. Bildiğim kadarıyla yıkamacı arabayı çalıştırdıktan sonra koltuk ayarını oynamış bu da o lambanın yanmasına neden olmus. acaba bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? şimdiden çok teşekkür ederim. İyi geceler. Bu olayı sadece servisler de yapıyolarmıs aman ne olur beni su servisin eline düşürmeyin dünyanın parasını aldılar.
Bir de arkadaslar bu sorunu kendim çözdüğüm zaman ki tahminen küçük bir hatadır... ikaz lambasının yanma olayı devam edecek mi yoksa bir servis mi çözecek tekrar bu sorunu?
İlk önce araban hayırlı olsun, iyi günlerde kullanman dileğiyle...
Airbag sorununa gelince benim arabada da bir keresinde yandı, sebebiyse bahsedildiği gibi koltukarın altındaki kablolara dokunulunca sanırım o sırada bir temassızlık oluyor ve uyarı veriyor.
Fosilci arkadaşımın da dediği gibi sorunu çözmek çok basit, gittiğin bir özel VW servisi varsa arabaya küçük bir test cihazı bağlıyorlar ve hatayı siliyorlar...
herkese iyi günler dilerim.