Gönderen Konu: Arkadaşlar stepneye lpg tankı taktık stepneyi hiç taşımasam mı ?  (Okunma sayısı 28532 defa)

Çevrimdışı freedom

• Profili Görüntüle
Ya arkadaşlar ankarayı bilen varsa ben batıkentten yıldıza gidiyorum. Ordanda aynı rotayla geri geliyorum arabayı alalı 2 sene olacak 2 kere ankara dışı yaptım. Ha tabi bende isterim stepnem hep yanımda olsun kim istemez ki. Ama kullandığım polo hb in bagajı valaliz kadar. Tatile iki aile gittik tavana kadar bagajı doldurdum yetmedi :D kime anlatıyorum sizde biliyorsunuz. Ha bagajda nasıl duruyor ona çözüm de buldum ve yaptım. Oto yedek parçacıdan 2 ucu kancalı lastikler aldım 2 tane bunlarla bagajın sol tarafına dik bir şekilde stepneyi sabitleidim stepnenin arkasındaki boş yerede acil durum çantasını. Ve yangın tüpünü koydum. Ama oda sürekli ses yapmaya başladı. Ben arabada ses istemeyen biriyim. Ve bagaj istiyorum. Arkadaşın dediği köpük olayı iyimiş. deniycem teşekkürler.
« Son Düzenleme: 17 Kasım 2008, 23:35:00 Gönderen: freedom »

Çevrimdışı Ouzoo

• Bayılırım otobüs kokusuna
    • Profili Görüntüle
Abi illa çivi giripte patlamaz, allah korusun yolda giderken patlasa yarılır gider lastik olurmu olur bu yönden düşün
« Son Düzenleme: 18 Kasım 2008, 00:10:18 Gönderen: suggestion »
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Çevrimdışı tanerim

• mk1 i yolda, hatunu kolda severim...
    • Profili Görüntüle

LASTİK TAMİR EDİCİ,ŞİŞİRİCİ SPREY LASTİK

Bundan bahsediyorsun sanırım
http://www.hepsiburada.com/stac-italy-lastik-tamir-edicisisirici-sprey-lastik-tamirine-son-091153/productDetails.aspx?categoryid=262977&productid=otm091153

evet bundan bahsedıorum aslında hepımızın arabasında bulunması gerekn bı malzeme acıl durumda ıse yaraya bılır...

Çevrimdışı Ouzoo

• Profili Görüntüle
Çok kullanışlı ve önemli bir ürün kesinlikle araçta bulundurun :tamamdir
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Çevrimdışı G60

• Volkswagen Türkiye
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Audi A5 TFSI - Allroad 2.7T
Stepne bulundurmuyorum, 2 kere yollarda mal oldum, hala taşımıyorum. :D
Erhan bilir haha. :D
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK
"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Çevrimdışı alleyesonme

• Hatalarım stilimdiR!..
    • Profili Görüntüle
bende de simit var tasımıyorum ve arka lastıkte kocaman 1 yarık var tas yırttı baska 1 polo ile kalkarken ona ramen tasımıyorum ve su anda kktcdeim yanımda da getırmedım :) Tabı kalkısın sonucuna gelınce Ben denız Herzamankı gibi Winner  :bekleriz:
« Son Düzenleme: 18 Kasım 2008, 00:47:09 Gönderen: alleyesonme »

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
benim stepne küçük dolgu lastik >:( taktığın zaman 50km'yi geçemiyorsun. Benim araba 1. viteste geçiyo 50yi gelde hakim ol arabaya. Çok mecbur ve çaresiz kalmadıkça kullanmam ama yine bagajdan hiç çıkartmadım. Ağırlık yapsada yanımdan ayırmıyorum  :sevgi:

Çevrimdışı Ouzoo

• Profili Görüntüle
Evet madem taşıyamıosunuz ince stepne alın..Osman çok agresifsin :D

Çevrimdışı yakkir

• GAVURDAĞLI
    • Profili Görüntüle
Bende de orijinal yarım stepne var kendi yerinde, lpg yok sorunda yok.
Köpük spreyde altta stepnenin  yanında duruyor.Yolda uğraşmaktansa sık köpüğü ,
ama yarılırsa köpüğün faydası olamayacğı için mecburen stepne kullanılır o zaman.
En Büyük Kazancınız Sağlığınızdır

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
  • İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin ! :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 Range Rover & 2016 C180
Ya bu köpük hiç mi zarar vermiyor?
Ya da temizlenmesi falan kolaybişey mi.
Ben lastiklerime kıyamıyorum da :D :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Çevrimdışı Ouzoo

• Profili Görüntüle
ya köpük sıkıldıktan sonra lastikten temizlenmesi gerekir aslında, geçici bi çözüm yani aracı yürütmek için..Bir süre sona yeniden açılabilr o delik ve köpükte belki gereksiz bi deformasyon açabilir içten kanaatimce..
Koray abi jant lastiği kaskoya işlettinmi sen, değer bi bedeli var çünkü :)
dün yeni a6 da gördüm pilotlardan sen geldin hemen aklıma, şizofrenik durumlar sözkonusu sayende :D

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
  • İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin ! :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 Range Rover & 2016 C180
Ehue
NE güzel işte.
Seni de hasta ettim :D :D :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Çevrimdışı hibo

• Profili Görüntüle
stepne her halükarda taşınmalı bence ama...bizzat başına lastik patlama mevzusu gelmiş ve denemiş biri olarak ta şu tamir edici sprayi mutlaka tavsiye ediyorum...bu sprayle,en olmadık zamanda patlayan lastik hiç stepneyle uğraşmadan kolay ve zahmetsiz olarak onarılabiliyo..sonra aynen yola devam...benim lastik iki yerinden patlamıştı...otobanda gişede farkettim,havası inince tabi...aksilik arabamda bijon anahtarımda yoktu...yani stepne vardı ama istesemde sökemeyecektim tekeri!hemen spray aklıma geldi...iyikide geldi...spraydan sonra sorunsuzca,hava bile takviye etmeye gerek kalmadan devam ettim...bide geçen yeni lastik aldım ...eskiler sökülünce sprayli lastiğe baktım,içinde hala sıktığım sprayin sıvısı duruyodu:))

Çevrimdışı passi

• Profili Görüntüle
uzun yola çıktığında yanına al mutlaka
rezil olmaktan iidir
şehir içinde salla :D