kardeşim bu soylediğin olayı aynen ben de düşünüyorum
bnde de 2004 passat var, ya cd changer taktırcam yada senin ki gbi olcak
arabanın orijinalliğini bozmak istemiyorum
bu arada klimatronic sistemini alta almak yarım saatlik iş demişsin de merak ettim, nerde sordun bunu?
bu arada yaptıysan bana da haber ver kardeşim? gormek isterim
Su anki passatima bunu yapamiyorum cunku benim degil.Nasip olursa yarin yada yarindan sonra kendi passatima kavusunca ilk is tampon bantlarini boyatmak ustune de nikelaj cekmek olacak.Ikinci isim de bu olacak
Isparta Zeki oto yu aradim ve exclusive de sunulan cd calarin fiyatini ogrenmek istedim.Acikcasi daha once hic soran olmamis ve bu konu hakkinda bilgisi olmadigini soyledi bana.Yeni kasa passatin cd calari uyar mi dedim o konu hakkinda da bilgim yok dedi.
Antalya Basaran i aradim.Fiyat istedim ve inanilmaz bir fiyat aldim.Buraya yazmayayim onu kimsenin kalbine inmesin.Cd calar icin istedikleri fiyata inanin cok guzel bir mp3 calar+kicker 38 cm subwofer+amfi alinarak cok guzel bir ses sistemi yapabilirsiniz araciniza
Son care Antalyadaki ozel servisimi aradim.Daha once de araca burda komple bakim yaptirmistik kurum temizliginden tut her turlu komple bakima girmisti.Iscilik kalitesine ve musteri memnuniyetine inandigim, benimde memnun oldugum biz ozel servis.Elinde istedigim cd calarin olmadigini soyledi.Bulmaya calisacak uygun fiyata.Sizin akliniza ve benim de aklima takilan soruyu sordum.Klima ustte teyp altta dedim.Ve alt taraftada fazladan bosluk var dedim.Nasil halledicez dedim.Hic sorun degil yarim saatimizi alir dedi.Cok iyi bir iscilikle uzun sure kullanacaginizin garantisini veririz dedi.Toplamda 1 saat gibi bir surede herseyi hallederiz dedi.
Bakalim araba nasip olursa bu islerle ilgilenmeye basliyacam.Vectra alternatifim var.Passat kesinlesti gibi, yarin belli olacak.Zamanla bilgi veririm.Bu islemide gerceklestirirsem foruma topik acar resimli olarak anlatirim.
Hosca kalin.