Kardesim senin de bildigin gibi bende ariyordum hatta changer degilde exclusive deki gibi komple cd calar istiyordum.Fakat fiyatlari acayip yuksek.Sadece changer istersen Trabzonda bunlarin sifirini satan bir yer var ordan aldigim fiyat 500 ytl civari.
Cumartesi gunu ben Alpine taktim.Arka kapidaki hoparlorleri degistirdim, JBL mid-bas takimi aldim.(2 tane 16 cm bass hoparlor, 2 tane tweter).Inanir misin arabada sanki tesisat varmis gibi oldu.Su an icin fazlasiyla tatmin oldum ve uzun bir surede tesisat isine bulasmayacagim sanirim.Ayrica on hoparlorler orjinal blaupunk, onlari degistirmedim.Farkettim ki taktigim JBL hoplarlorler aracin uzerinde gelen blaupunktan daha iyi performans veriyor.Belki bayramdan sonra bunlari da degistirir on tarafa da JBL mid-bass takimi alirim.
Bu islemleri gerceklestirirken once hoparlorleri degistirdik.En son Alpine mp3 calari taktik.Alpine yi taktamadan once aracin uzerindeki kaset calar tatminkar bir ses vermiyordu ama hemen 10 dakikada Alpine yi taktik ve inanilmaz bir degisme oldu.Evet aracin gece ic ambiyansi biraz bozuldu, keske onceki gibi masmavi olsaydi teybin oldugu yer ama kesinlikle diyebilirim ki yaptigima degdi, sanada tavsiye ederim.
Bu arada exclusive deki cd-mp3 calar halen aklimda ama baska masraflarim oldugu icin su an biraz ertelemek zorundayim.Ondan vazgecmis degilim yani
Hosca kal.