Ana Sayfa
Yardım
Ara
Giriş Yap
Kayıt Ol
Volkswagen Türkiye
»
Volkswagen
»
Polo ve Lupo
»
Polo 6N
(Moderatör:
vw6n
) »
arkadaşlar aldığım benzin sulu çıktı benzin bitmesine rağmen hala öksürüyor ???
« önceki
sonraki »
Arkadaşına gönder
Yazdır
Sayfa:
1
[
2
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: arkadaşlar aldığım benzin sulu çıktı benzin bitmesine rağmen hala öksürüyor ??? (Okunma sayısı 12880 defa)
atacan53
Ynt: arkadaşlar aldığım benzin sulu çıktı benzin bitmesine rağmen hala öksürüyor ???
«
Yanıtla #14 :
09 Ekim 2008, 19:42:05 »
ankarada biz yapıyoruz ama sende burda deilsin
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/16/5758.jpg
captain_07
Ynt: arkadaşlar aldığım benzin sulu çıktı benzin bitmesine rağmen hala öksürüyor ???
«
Yanıtla #15 :
10 Ekim 2008, 09:33:24 »
ankarada olsaydım hem tanışmış olurduk hem de bizim temizliği yapmış olurduk.. sağlık olsun yapacak birşey yok.
atacan53
«
Yanıtla #16 :
10 Ekim 2008, 10:19:11 »
evet
iyi olurdu ama neyse artık inede gelciek olursan bana burdan ulasabilirsin
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/16/5758.jpg
captain_07
«
Yanıtla #17 :
11 Ekim 2008, 11:51:20 »
tamam ulaşırım, sağol;)
tesol.tr
«
Yanıtla #18 :
23 Kasım 2008, 20:35:31 »
bak arkadasım serviste bir araba gördüm bildiğim pistonları kırılmıs sebebi ise pis yakıt bunu gördüğüm yerde vw servisi sana tavsiyem benzin aldıgında verdikleri fişi aldıysan dogru şikayet et aracındaki benzin incelemeye gönderiliyo sonra haklıysan benzinde bir sorun var benzin aldıgın şirketin kaskosu arabanın masrafı neyse karşılıyo
daha fazla yarım istersen özelden mesaj at forumu pek takip edemiyorum
kutayerk
«
Yanıtla #19 :
25 Kasım 2008, 00:30:59 »
selam. eğer istanbuldaysan atatürk oto sanayide carbon clean yapan bir yer biliyorum. adres ya da telefon vermek reklama girer mi bilmiyorum ama eger istersen numarasını ve adresini verebilirim sana en azından fiyat öğrenmiş olursun..
dangerfield
«
Yanıtla #20 :
25 Kasım 2008, 00:36:13 »
bu işlemi kaça yapıyorlar? ayrıca fiziksel olarakda enjektör temizliğine ihtiyacım var sanırım onun hakkındada bir fikrin varmı?
kutayerk
«
Yanıtla #21 :
25 Kasım 2008, 00:41:43 »
inan 2si için de fiyat bilmiyorum. ben orda boğaz kelebeğini söktürüp temizletmştm. ama carbon clean yaptgnı biliorm. telefon numarasını özelden msj atıorm smdi, iyi adamdır ustası, yarın arayıp öğrenebilirsin fiyatları.
Arkadaşına gönder
Yazdır
Sayfa:
1
[
2
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Volkswagen Türkiye
»
Volkswagen
»
Polo ve Lupo
»
Polo 6N
(Moderatör:
vw6n
) »
arkadaşlar aldığım benzin sulu çıktı benzin bitmesine rağmen hala öksürüyor ???