saolasın abi arabayı bugun baya bı çozdum clımatronık-gostergeler-donanım hersey tamam hatta arızalarını bıle buldum.ama en yakın zamanda bılgısayara yıne baglatıcam ve yol bil. dilinı turkce yapıcam max 10 ytl ye yapıyolarmıs... abi sen nerede oturuyon bende izmir yesılyurtta oturuyorum hangi servisleri tercih ediyosun???ve isim neydi??? surekli yorum yapıyosun tesekkur ediyorum ılgınden dolayı ama adını bıle bılmıyorum
esp ve asr yok uygulamalı ogrendımde zaten
yol bilgısayarı-ve clımatronik i resetledım...ve herseyını ogrendım yanlız tek ayıramadıgım,,,
100 km de kac yaktıgını gosteriyor birde ((( 'O' ısareti ustunde çizgi var )))bunla neyi kastetmek istiyor...
1.sofor kapı acma swıchi bozuk cunku kapının ısık yanmıyor(bazende kıtlıyorum kumandayla tabı, anahtarla hıc denemedım sofor kapısı acık kalıyodu)
2.fren musuru bozuk aracı stop edıyorum yanıyor ama yaptrmayı dusunmuyorum
sebebıne gelınce
aracın ısıklandırmasını acma-kapama tusundan kapatınca zaten sonüyor ama dalgınlıkla unuttuk dıyelım:
iç aydınlatma açık kaldı benı uyarmıyor.uyarması lazım.sabaha kadar açık kalırsa akünün vay halıne...
ama açık kalırsa arka stoplar yanık kalıyor bende açık-kapalı oldugunu anlıyorum
EPCyı sormustum ya nie diye fren müsürundenmiş
3.bagaj amartisor bozuk ama cok ta onemlı deıl.bıde ogrenmek ıstegım bısey bagaj acık kalınca yol bılgısayrında gostermesı gerekmıyormu???gostermıyor bızım temprada bıle gosterıyor...