Merhaba vwtr nin degerli uyeleri.
Gecen sene bu siralar araba bakmaya basladim.Butcenin ne olacagi, nasil bir arac olacagi bi turlu belli olmadi.Once 99-2000 bravo hgt lere baktik olmadi, sonra ticari alalim kdv den yararlanalim dedik comboya niyetlendim olmadi, meganeye niyetlendim olmadi, leon 1.9 tdi FR ye niyetlendim olmadi.Derken artik gectigimiz gunlerde kafa atmaya basladi ve internette canavarimin ilanini gordum.Fiyat uygun geldi.Icimden kesin bu arabada bi bit yenigi vardir diye gecirmedim degil.Neyse aradik gorustuk arabanin her yerinin orjinal oldugu garantisini aldik ciktik yollara.Arabayi gorunce epey kirli idi ve pek icim elvermedi.Bir kac yerinde sigara yanigi, direkiyon derisinin biraz asinmis olmasi, vs..Fakat aracin herhangi bir kazasi boyasi degiseni olmadigini ve ozellikle de 2001 model dizel bu aracin 76 bin km de oldugunu idrak edince nasibimiz buymus dedim artik fazla da detaya girmeden: “iyidir o iyidir” diyerekten cok sukur canavarima kavustum.
1 haftadir islerin yogunlugundan ancak dun firsat bulabildim ve hemen islemlere basladik.
8000K H7 xenon u taktik,cam filmi, Alpine mp3 calar ve JBL mid-bas takimini araca yerlestirdik.Plakanin kenarlarini tinerle sildik ve yapistirdik.Icini de iyice yikadik temizledik ve sonunda icime sinen bi araca kavustum.Modifiye islemlerinde part1 tamamlandi.Simdi karsiniza cikiyor.Foto makinesi arkadasimda oldugu icin simdilik cep telefonu ile cektik.
Bayramdan sonra vakit bulabilirsem tampon ve kapi kusaklarini aracin rengine boyatip uzerine highline ve exclusive de ki gibi ince kromaj yaptiracagim.Bir sure sonra da Golf IV R32 deki ince kollu 17” jant ve lastik takimi + 4 yada 5 cm yay ile canavarim biraz surungen olacak.Yaza dogru da chip tuning+blow off ile yola devam etmeyi dusunuyorum Allah omur ve kazanc verirse…
Yorumlariniz benim icin onemli.Her turlu dusunceye acigim.
Saygilarimi sunar, saglicakla kalmanizi dilerim…