arkadaslar internet dolandırıcılgına kurban gıtıım baska bı arac alcaktım ve tempranın satılması gerekıyodu.adam begenmıs sahbınden.comda.. geldı gordu anlastık pazarlık yaptık adamda nakıt yoktı ınternetten EFT yapalım dedı bende kabul ettım adam gozumun onunde garantıdeden vakıf bankasına EFT yaptı para hesaba aktarılmıstr yazdı...adama bayramda lazım oldugu ıcın lazımdı bızde paranın aktarıldıgını gorunce verdık adam 15 ınde hatta gelıp vekalet alıcaktı bızden .parası olmadıgı ıcın nısan gıbı ustune alıcagını soledı...ayın 6 sında oldu bu olay...araya tatıl gırdıgı ıcın ayın 12 sınde gelcektı para gelmedı.para dırek ısme yatırıldıgı ıcın bankamtıktede gorunmuyodu.bız hiç supelenmedik 15 ınde gelır dedık ama bugunde yok
napayım sımdı akıl verın??? adam 15ınde gelıcegını soledı daha pıyasada yok bende ortalıgı ayaga kaldırmadım ama arabayı verırken dedımkı eger 15ınde gelmessen polıse gıderım dıye...bu aksama kadar beklıcem gelmesse sabah polıse gıdıcem!!! bana yardım edin arkadaslar çok çaresiz kaldım.adamın telefonunu almıstım ama telden sılındı yanlıslıkla...adamın tek seyını bılıyorum ısmı FERIT ve izmir BUCAda oturdugunu soledi...böle bi hata nasıl yaptım...kafayı yıcem ruhsat bızım ustumuzde hala...ben sabah ılk iş poliste alayım solugu değilmi???