Gönderen Konu: ARKADAŞLAR ACİL YARDIN ARABAMIZ ÇALINDI !!!  (Okunma sayısı 6823 defa)

Çevrimdışı devran

• Profili Görüntüle
ARKADAŞLAR ACİL YARDIN ARABAMIZ ÇALINDI !!!
« : 15 Aralık 2008, 12:21:12 »
arkadaslar şuan çok uzgunum ama arabamız çalınmıstır insanlık namına gorursenız bana bu numaradan ulasırmısınız

tel 0506 375 86 01

araç metalık gri tempra ( fotosu malesef yok )

plaka : 35 V 2920

araç izmirden kaçırılmıştır izmirde veya başka bir şehirde gören arkaşlar lütfen bana ulaşşsın LÜTFEN!!!

Çevrimdışı devran

• Profili Görüntüle
Ynt: ARKADAŞLAR ACİL YARDIN ARABAMIZ ÇALINDI !!!
« Yanıtla #1 : 15 Aralık 2008, 12:44:25 »
arkadaslar araba metalık gri standart orjınal bı araba modifiye felan yok duzgun gorunumlu plaka 35 V 2920 lütfen gorousenız yardımlarınızz beklıyorum

Çevrimdışı devran

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 15 Aralık 2008, 12:56:56 »
arkadaslar internet dolandırıcılgına kurban gıtıım baska bı arac alcaktım ve tempranın satılması gerekıyodu.adam begenmıs sahbınden.comda.. geldı gordu anlastık pazarlık yaptık adamda nakıt yoktı ınternetten EFT yapalım dedı bende kabul ettım adam gozumun onunde garantıdeden vakıf bankasına  EFT yaptı para hesaba aktarılmıstr yazdı...adama bayramda lazım oldugu ıcın lazımdı bızde paranın aktarıldıgını gorunce verdık adam 15 ınde hatta gelıp vekalet alıcaktı bızden .parası olmadıgı ıcın nısan gıbı ustune alıcagını soledı...ayın 6 sında oldu bu olay...araya tatıl gırdıgı ıcın ayın 12 sınde gelcektı para gelmedı.para dırek ısme yatırıldıgı ıcın bankamtıktede gorunmuyodu.bız hiç supelenmedik 15 ınde gelır dedık ama bugunde yok :( :( :( napayım sımdı akıl verın??? adam 15ınde gelıcegını soledı daha pıyasada yok bende ortalıgı ayaga kaldırmadım ama arabayı verırken dedımkı eger 15ınde gelmessen polıse gıderım dıye...bu aksama kadar beklıcem gelmesse sabah polıse gıdıcem!!! bana yardım edin arkadaslar çok çaresiz kaldım.adamın telefonunu almıstım ama telden sılındı yanlıslıkla...adamın tek seyını bılıyorum ısmı FERIT ve izmir BUCAda oturdugunu soledi...böle bi hata nasıl yaptım...kafayı yıcem ruhsat bızım ustumuzde hala...ben sabah ılk iş poliste alayım solugu değilmi???
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2008, 13:00:56 Gönderen: devran »

Çevrimdışı salman

• ѕєℓмαη
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 15 Aralık 2008, 13:06:34 »
ruhsat hala senin üstüneyken bu kadar telaşe yapmana gerek yok bence.. bankaya gidince ne diyorlar isme eft yapmışsa bankadan çıkması gerekir.. (bankamatikten değil içerideki memurla konuş..)
nereye dönersen dön, ..çın hep arkada kalır..

Çevrimdışı devran

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 15 Aralık 2008, 13:09:51 »
abi konustum sorun orda ıcerıye soruyorum para yok yok yok hatta vakıfların ana subesıne gıttık ordada gozukmuyor :'( neyapcagımı sasırdım artık

Çevrimdışı salman

• ѕєℓмαη
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 15 Aralık 2008, 13:26:37 »
vakıflar bankasının memurlarıda cinstir ama tanıdık falan bulursan gönderilen rakamdan ulaşırlar.. tahmin ediyorum parayı gönderirken (umarım) isimde falan bi yanlışlık yapmışsınızdır o yüzden görünmüyordur.. rakam atıyorum 8.500 ise o gün yapılan 8.500 lük bütün eftleri kontrol ederek ulaşabilirsiniz..
 geçmiş olsun demek için henüz erken..

Çevrimdışı devran

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 15 Aralık 2008, 13:38:41 »
abi şöle bisi isim yazdı babamın hesabına YASAR CELIKOLun hesabına yatırılmıstr edı senın dedıgının aynıısnı dedım pedere gıtcez bırazdan vakıflara dedım ayın 6 sında yapılan eft lere bakalım dedım inş senın dedıgın tarzda bısı olur ...bu arada adana hala aramadı :'( :'( :'(

Çevrimdışı vw6n

• vw6n
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Toyota auris
« Yanıtla #7 : 17 Aralık 2008, 01:16:07 »
Geçmiş olsun Kötübir durum inşallah parçalamazlar :bekleriz:

Çevrimdışı passi

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 17 Aralık 2008, 01:25:17 »
var mı bi gelişme kardeşim?

Çevrimdışı devran

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 17 Aralık 2008, 14:07:00 »
abilerim ve arkadaslarım serefsız arabayı karakola getırdı ve arabayı bulduk şükürler olsunki...allah böle bişi düşman başına vermesın ve allah böle durumda polisin elıne dusurmesın (her polise degıl lafım !!!)
karakolda 1.5 satte alınacak ıfadeyı 5.5 sattle aldı şerefsizler  adam çayını içti gazetesını okudu keyfi geldi sonra aldı ifademızi nerdeyse biz suclu cıkacaktık bunebiçim adalet  sonra TRde halk polisi sevmiyor ...

her neyse arac tabıkı verdıgımız gıbı degıldı arabayı bıraz dolasarak eve goturdum 1 km kadar gittim arabanın frenler yok!!! boşalmış araba durmuyo korka korka götürdüm sinyaller çalışmıyo---öküz direksiyonu bile bozuyomuş az kalsın hiç yağına bakmamış dıreksıyon yağsızlıktan şahin dıreksıyonu gıbı olmus donmüyodu...ama daha kötü parça parçada bulabılırdık bunada şükür. tahmınımız gıbı bayramda sürüp sürüp bırakacakmış ama polise söledıgımızı ogrenınce kendı geldı polise... 3-4 ay sonra mahkemesı var    sürünsün de aklı başına gelsın

Çevrimdışı salman

• ѕєℓмαη
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 17 Aralık 2008, 14:27:02 »
geçmiş olsun..

Çevrimdışı devran

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 17 Aralık 2008, 14:42:39 »
saolasın abi

Çevrimdışı erdem2179

• erdem2179
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: golf mk3 gti
« Yanıtla #12 : 17 Aralık 2008, 14:56:53 »
hadi çok geçmiş olsun
Mk3 gti

Çevrimdışı nefret35

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 17 Aralık 2008, 16:01:28 »
cok gecmis olsun