hedefimde passat var
sevgili babacığımla araba konusunda yaşadığımız polimiklerden sonra, ilk arabam olan kırmızı binek renault 12 aldım.. babamın hacı yeşili 1.3 motor hyundaiside 140 yapıo buda, hem bunun rengi çekici, alev kırmızısı diyerek kendimi teselli ederekten bir vw kullanıcısının arabasıyla ilgilendiği gibi 2 sene boyunca o kırmızı binek renomla ilgilendim..
askerden sonra çok çok çalışarak tırnaklarımı yiyerek baktığım vw ailesine katıldım.. evet gümüş gri ve o zamanlar fuuull+full die adlandırdığımız golf 3 üm oldu.. en çok hoşuma giden tarafı tavan lambasının geç sönüşü ve artık benimde 140 km hızın üstüne çıkabilmem oldu..
henüz golfüme doyamadan hayırlı bi iş için arabamla vedalaştım..
ilerleyen zamanda eski günlerin hatırına yine tercihim renault oldu, renault brodway.. yol tutuşu zayıf bilmemne falan filan derken sattım renoyu.. 91 model toyota aldım, toyotamla çok uzun yolculuklara çıktım, 2-3 gün boyunca içinde yolculuk yaptığım gün oldu ama yoruldu.. bi kaç arıza ve büyük masraf istedi bende sattım.. ve şimdide 99 model polo sahibiyim.. uzun bi süre kullanmayı düşünüyorum.. bundan sonrada inşallah bi passat alıp sağdan soldan fotolarını çekip, yol bilgisayarım yanlış gösteriyo, yok hız sabitleyicim bozuldu, yok 230 la giderken balans yapıo, yok iki döneyim derken el freni koptu falan filan die sizlerle paylaşırım.. ama malum kriz nerden baksan 4-5 sene sonra
bana dua edin la