arkadaslar yenı topic acıp kırlılık yapamayım dedım burda sourorum... passatın haporlorlerı degıstırcem
4 mıd alcaktım kapılara bı abımızden ıstanbuldan uygun fıyata buldugumu dusunuyorum.
PIONEER TS-A172C-4mıd+4tiz var yanı komple takım 8 adet sızce takarsam nasıl bı degısıklık olur ? ve pıyasa fıyatı kaca bana komple takım 280 dedı...
Fiyat gayet uygun.Pioneer iyidiri ama bahsettiğin modelin çıkış gücü çok iyi değil.
Ben sadece arka kapılara aldım JBL mid bass.Yani 2 tane bass 2 tane tiz.Tabi burda fiyatları biraz tuzlu ben 180 ytl verdim ikisine İstanbulda daha uygundur diye tahmin ediyorum.
Tam olarak adı: JBL gt5-650C 165 mm
Ön kapılardakini değiştirmedim orjinal blaupunk var fakat aracın arkasına oturduğumda daha iyi bir ses verdiğini anladım.Aracımda amfi-wofeer yok ama inan bu şekilde de eğer koltukta zıplamak istemiyorsanız yaptığınız ses sistemi yeterli gelecektir.Tabi bundaki en önemli faktör Alpine mp3 çalardır.
Şu an hangi marka mp3 çalar kullanıyosun bilmiyorum ama eğer mp3 çalar alacaksan kesinlikle Alpine öneririm.Aynı fiyatlardaki hem Alpine hem Sony hem de Pioneer(arkadaşımın aracında var) arasında karşılaştırma imkanın olursa Alpine nin ne kadar güçlü olduğunu görebilirsin.
Saygılarımla...