Gönderen Konu: aracınızın kokusunun kalıcı olmasını istermisiniz?  (Okunma sayısı 31369 defa)

Çevrimdışı PoloGTI

• Ersan
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Vw Polo 6N2
Ynt: aracınızın kokusunun kalıcı olmasını istermisiniz?
« Yanıtla #42 : 18 Ocak 2009, 20:08:17 »
ya arkadaşlar bu polen filtresi ile hava filtresi nerededir mümkünse bi resim çekip bilgilendirebilir misiniz?

yukarıdaki resimde de görüldüğü gibi motorun sol üst kısmında bulunan,yağmur ızgaralarının parçası olan bir kısım var,4 tane civata ile bağlanmış durumda,civataları söktüğünüz takdirde polen filtresi görünecektir,daha sonra iki tane tırnak şeklinde kelepçe ile bağlı olduğu yuvasından yumuşak bir şekilde çıkarmaya çalışınız,plastik çok hassas kırmamaya özen gösteriniz..
          haftasonu işleri olmayanlar için güzel bi uğraş,adana bu hafta yağmurlu olduğu için ben iç kısımlarla uğraşacağım,tavan döşemesini temizleyeceğim,temizlik maddesi markası aldım arkadaştan,kendisi yapmış ve mükemmel temizlemiş..
Vw Polo 6N

Çevrimdışı orion35

• GOLF AŞKINA
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #43 : 19 Ocak 2009, 10:16:00 »
P0L0_GTİ temizlik konusunda gelişmelerden haberdar etmeni bekliyoruz. araç iç döşemelerinde ciddi olarak temizlik sorunum var açık gri olan tavanın bazı yerlerinde kararmalar oldu nasıl temizleyeceğimi bilmiyorum. ya klorak yada kosla gibi leke çıkarıcı bir takım kimyasallar kullanmayı düşünüyorum ancak döşemeye zarar verebileceği düşüncesi ile henüz yapabilmiş değilim.

Çevrimdışı orion35

• GOLF AŞKINA
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #44 : 19 Ocak 2009, 10:16:28 »
bu arada resimli paylaşım için teşekkürler... :tamamdir

Çevrimdışı kaya_01

• kaya
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #45 : 06 Şubat 2009, 16:19:59 »
arkadaşlar haftasonu elime tornavidayı aldım vee polen filtresini söktüm, güzelce bir temizledikten sonra,bir şişe parfümü de filtrenin üstüne boşalttım,arkadaşlar şuan o kadar güzel bir koku var ki aracımın içinde..kaloriferi her açışımda mükemmel bir koku içer dağılıyor..
Arkadaşlar polen filtresini sökp içine koku sıkalı birkaç ay oldu kokusunu bugünlerde hisstemiyorum,yani anlayacağınız polen filtresi işi güzel fikir,dün realden birton temizlik ürünü aldım yarın iç döşeme temizliği yapacağım, aracıma kendi kendime pasta-polish uygulayacağım, indirim vardı polish makinesi de aldım  ;D
(40 tl) torpidoların orasınıda sökeceğim ses geliyordu,bantlı sünger uygulayacağım,fotoları çeker sizlerle paylaşırım, polish makinesini isteyen herkese ödünç verebilirim yeterki işinizi görsün  ;D bu arada park sensörü aldım onun da montajını yaptıracağım,herkese iyi tatiller diliyorum..hoşçakalın..
son karesi gibi Red Kit in, batan güneşe doğru sürerken atımı, gitme kal! demeni bekliyorum..Ancak sadece rüzgar çekiştiriyor atkımı..

Çevrimdışı as5338

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #46 : 06 Şubat 2009, 17:28:31 »
kaa işler ii her halde bütün servetini arabaya atırdın yahu

Çevrimdışı smflzgolf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #47 : 06 Şubat 2009, 17:50:18 »
Kaya birsüre masraf yapmayacağım dedin ama duramadın gene poliç makinasını banada verde bende yapayım Bursadayım nasılolacak.. ;D..bol bol foto çek tecrübelerinden faydalanalım yaz geliyor bizde birşeyler yaparız artık....

Çevrimdışı kaya_01

• kaya
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #48 : 06 Şubat 2009, 23:32:06 »
      Ya beyler biri beni durdursun,şimdi hesapladım da bugün yaptığım masraf 150 tl, ama golfümüzden başka neyimiz var ya!! helal hoş olsun,ancak bu arada maaşı doğrudan golfe aktarıyoruz,zaten bu ay vergisiydi, dinamosuydu epey yıprattı beni,yarın çok işim var erken uyumalıyım :) bu arada sis lambalarım yanmıyor hazır arıza vermişken onlarıda beyaz ışık yaptırayım :D  smflzgolf bursaya yollarım merak etme canınsaolsun.. :)
     bugün üniversitenin atölyesinden epey bi malzeme getirdim takımdı-tornavidaydı.. yarın torpido kısmını sökeceğim,bi ses geliyor fıtık ediyor beni :) Yarın yapacaklarımı lisetledim :)
                           -park sensörü montajı
                           -sis lambası alınacak ve montajı
                           -sonax marka ilacımla detaylı iç temizlik yapacağım (kumaş kısımlar için tavan,koltuklar vs..)
                           -polen filtremi söküp glade marka kavun kokulu oto pafümünü filtreye boşaltacağım
                           -dış temizlik+polish makinesiyle kaportanın üstünde suyun durmasını engelleyen ve boyaya koruyucu bir tabaka oluşturan bir madde süreceğim (markası turtle wax mıydı neydi)
                           -torpido kısmını sökeceğim ve pencerelere takılan bir tarafı yapışkanlı ince süngerleri uygulayacağım, inşallah sesi keserde bende rahatlamış olurum..(20 metresi 1 tl)
son karesi gibi Red Kit in, batan güneşe doğru sürerken atımı, gitme kal! demeni bekliyorum..Ancak sadece rüzgar çekiştiriyor atkımı..

Çevrimdışı gorkembaba66

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #49 : 09 Ekim 2009, 17:15:32 »
zaten  özel servislerde polen değişince parfüm sıkıyolar bende ordan görmüştüm kendim yaptım gladenin kokusu yağ gibi turuncu olan hepsini dereceli olarak polen filtresine döktüm motor kaputunu açtığımda aracın yanına yaklaştığımda kokuyor klimayı açtığımda gelen koku zaten muhteşem 3 ay oldu halaa ilk günki gibi tavsiye ederim=)

Çevrimdışı yargic

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #50 : 09 Ekim 2009, 20:20:41 »
Arkadaşlar golf4 ün polen filtresi nerden sökülüyor?

Çevrimdışı yargic

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #51 : 09 Ekim 2009, 20:22:59 »
.
« Son Düzenleme: 09 Ekim 2009, 20:25:17 Gönderen: yargic »

Çevrimdışı cybertronics

• Daha iyisi yine bir VAG'dır
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf MK4 1999 1.6 AKL & Audi A6 2008 4.2 Quattro
« Yanıtla #52 : 10 Aralık 2009, 17:21:17 »
Arkadaşlar nasıl bir alet bilmiyorum ama bir arkadaşım amerikaya gittiğinde golf e uyumlu bir filitre kutusu getirmişti ve burada taktırdı. Kutunun içinde birde parfüm kartuş yuvası bulunuyor kartuşu doldurup doldurup kullanıyorsunuz bir yıldır kullanıyor arkadaşım. haftaya amerikaya gidiyor tekrar bende getirteceğim bir tane. çok iyi bir çözüm. Araştırmadım ama bulunabilirse türkiyedede olabilir sanırım.
Daha iyisi yine bir VAG'dır

Çevrimdışı Yükselgfb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #53 : 10 Aralık 2009, 20:12:02 »
lpg konuşmak yasak G60 abimiz siliyor lpg ile yazılan mesajları

Bu olayı bir türlü anlamış değilim lpg konuşmak neden yasak forumda.illa lpg'nin markası neyse o forumda mı konuşcaz burda da bilgi alışverişi yapsak ne olur ki?bu bence çok yanlış bir uygulama forumdaki bir sürü üyenin aracında lpg mevcut.

Çevrimdışı seearee

• 2001 lacivert golf comfortline lpg li...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #54 : 11 Aralık 2009, 00:48:10 »
haklısın kardeşim lpg ye sitenin sahibi yada nebiliyim neyse matadormu istemiyor karşı diye konuşulmucaksa bu formun yada sitenin ne anlamı var.bu arada 400 üye varsa eminimki 350 sinde lpg var konuşulması gereken yegane bi konu bu.

Çevrimdışı ferhattt

• GOLF 4 SEVER
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #55 : 13 Aralık 2009, 21:02:38 »
bence güzel akıl valla bende yapacam
GOLF 4-SEVER