Ya beyler biri beni durdursun,şimdi hesapladım da bugün yaptığım masraf 150 tl, ama golfümüzden başka neyimiz var ya!! helal hoş olsun,ancak bu arada maaşı doğrudan golfe aktarıyoruz,zaten bu ay vergisiydi, dinamosuydu epey yıprattı beni,yarın çok işim var erken uyumalıyım
bu arada sis lambalarım yanmıyor hazır arıza vermişken onlarıda beyaz ışık yaptırayım
smflzgolf bursaya yollarım merak etme canınsaolsun..
bugün üniversitenin atölyesinden epey bi malzeme getirdim takımdı-tornavidaydı.. yarın torpido kısmını sökeceğim,bi ses geliyor fıtık ediyor beni
Yarın yapacaklarımı lisetledim
-park sensörü montajı
-sis lambası alınacak ve montajı
-sonax marka ilacımla detaylı iç temizlik yapacağım (kumaş kısımlar için tavan,koltuklar vs..)
-polen filtremi söküp glade marka kavun kokulu oto pafümünü filtreye boşaltacağım
-dış temizlik+polish makinesiyle kaportanın üstünde suyun durmasını engelleyen ve boyaya koruyucu bir tabaka oluşturan bir madde süreceğim (markası turtle wax mıydı neydi)
-torpido kısmını sökeceğim ve pencerelere takılan bir tarafı yapışkanlı ince süngerleri uygulayacağım, inşallah sesi keserde bende rahatlamış olurum..(20 metresi 1 tl)