ben dil egitimi icin 1 bucuk yildir amerikadayim.Burda cok inceliyorum arabalari ,hatta modifiye bir arabaya biniyorum motoru swap li.Burda swap serbest istedigin motoru takabilirsin , arabanin rengini istedigin gibi degisebilirsin ,Turkiyede bunlar serbest degil.(ruhsata isletmen lazim , ve motor hacmini sadece yuzde 30 buyutebilirsin diye biliyorum)Burda bizim yaslarimizdaki yada bu islerle ilgilenen kim varsa bu hobileriyle ugrasabiliyorlar.mekanik konusunda kendilerini gelistirebiliyorlar , arabalardan zevk alabiliyorlar.Hic bisey yapmiyolarsa bir sanat ortaya koymus oluyorlar , ama bizim guzel ulkemizde nedense bunlara izin verilmiyor.Yabanci araba sitelerini okuyorum , adamlarin konustuklari konularin en zayifi nerdeyse bizim forumlardakilerin en saglam konusuna esit.Bu gerizekalilar bizden daha mi yetenekli diye sorarsaniz bence degil , ama imkanlari dogrultusunda arabanin herseyini bilip kendileri yapiyorlar.Turkiyede bu konularin yasak olmasinin hic bir izahini bulamiyorum.Kurallar sagolsun yabancilarin yaptigi arabalara burda bakarak ic geciriyoruz.Ne var sanki bizim de onumuzu acsalarda Turk insanida yeteneklerini ortaya koysa.
(itici olmak icin yazmadim , sadece bilgi ve yorumumu paylasmak istedim kardeslerim)