Gönderen Konu: Tecrübeli Golf Sahiplerine Soru?  (Okunma sayısı 9737 defa)

Çevrimdışı 71_police

• Profili Görüntüle
Ynt: Tecrübeli Golf Sahiplerine Soru?
« Yanıtla #14 : 18 Nisan 2011, 22:02:20 »
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende 99 model comfortline var lpg brc sistem aynı sıkıntı bende de var araç soğukken çalışıyor biraz sonra motor ıılıkken tekrar marşa bastığımıda 2. seferde alıyor ancak zorlama oluyor sanki sizin tecrübeniz vardır sizce sorun nerdedir ne yapmam lazım acilll yardım lütfen

Çevrimdışı taraftar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 20 Nisan 2011, 00:14:46 »
sn.kumtel benzer sorun bendede varda .. enjektörleri mi değiştirdiniz yani ? sorun düzeldi mi ? acil yanıt verirseniz sevinirim .. :)

Çevrimdışı Ghog

• .........
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 29 Nisan 2011, 23:31:35 »
Merhaba arkadaslar guncel Kesın ucuz cozumu denemeyı dusunuyorum 2001 comforlıne  brc taktırdım montajı yapan arkadas montajdan sonra bujıler ve bujı kabloları ne zaman degıstı dedı , daha yenı taktırdım kablolorı degıstırmedım dedım 1000 km ye kadar yakıt tasaruf hesaplamasını yapma BUJI KABLOLARINI degıstır bende vaktım olmadıgından dolayı degıstıremedım...ÖRNEK =  Marşa bastım yaklasık 10 km kadar yol gıttım durdum stop ettım bakkaldan sıgara aldım arabaya bındım mars bastım 50 m gıtmeden tak stop edıyor her zaman olmuyor ama Kabloları bı değişiyim mi  ? Cevap Pls.
.............

Çevrimdışı ØSîRîS

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 30 Nisan 2011, 19:28:18 »
bendede ilk çalıştırınca bir silkelenme oluyor ondan sonra sorun yok ama motor ısınıncaya kadar ondan sonra sorun yok o ilk silkelenmeyide hallettimmi sorunsuz maşallah...Golf olsun çamurdan olsun ...Golf IV yada Golf VI ama:)

Çevrimdışı crybox

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 01 Mayıs 2011, 02:58:49 »
HARARET MÜŞİRİNDEN KAYNAKLANIYOR DEDIGIN SORUN
crybox

Çevrimdışı Ghog

• .........
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 11 Mayıs 2011, 23:37:24 »
benım sorun gectı arkadaslar arabaya bındıgım gıbı gıtmıyorum 3 dakka beklıyorum gaza gecıo
gazdan sonra 1 dakka daha beklıyorum sonra yola devam 4 dakkadan bırsey kaybetmem
.............