Gönderen Konu: Kelebek temizliği  (Okunma sayısı 37430 defa)

Çevrimdışı golge

• Profili Görüntüle
Ynt: Kelebek temizliği
« Yanıtla #42 : 30 Mart 2010, 21:42:59 »
blackboys vag-com ile camların kilitle kapanmasını, kapıların 15km hızı geçince oto kilitlenmesini ve kontağı çıkarınca açılmasını, kumanda ile tek basışta sadece şoför kapısının açılmasını çift basınca tümünün açılmasını ve dili değiştirmeyi yapabilme ihtimalin var mı. deneyimlerini paylaşırsan memnun olurum. benimki de 2001 comfortline. ingilizcem çok iyidir. gerek duyarsan yardımcı olurum her türlü. kodların hepsi vardı bulurum gerekirse  ;) bakarsın bi vag-com da ben alırım.
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

Çevrimdışı mogunaydin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #43 : 30 Mart 2010, 22:22:50 »
Koray ben az cok tecrubeli bu konuda sanirim  olup olmadigi hakkinda bilgisi oldugunu saniyorum... Degil mi koray bey  :saygılar

Çevrimdışı blackboyss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #44 : 01 Nisan 2010, 00:10:03 »
blackboys vag-com ile camların kilitle kapanmasını, kapıların 15km hızı geçince oto kilitlenmesini ve kontağı çıkarınca açılmasını, kumanda ile tek basışta sadece şoför kapısının açılmasını çift basınca tümünün açılmasını ve dili değiştirmeyi yapabilme ihtimalin var mı. deneyimlerini paylaşırsan memnun olurum. benimki de 2001 comfortline. ingilizcem çok iyidir. gerek duyarsan yardımcı olurum her türlü. kodların hepsi vardı bulurum gerekirse  ;) bakarsın bi vag-com da ben alırım.
saol dostum ama şu an bakar modda durmak zorundayım işlerim biraz yogun arabaya enfazla 1 saat ayırıp kacıyorum yaz bir gelsin tamamdir, elimden cekecegi var laptopla kurcalıyacağım şu an bakiyorum  :'( yardım gerekirse sözünü unutma :D

Çevrimdışı golge

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #45 : 01 Nisan 2010, 01:28:00 »
tamamdır. hazır olduğun zaman haber ver kodları paylaşayım.
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

Çevrimdışı apsimati

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #46 : 07 Nisan 2010, 19:28:35 »
boğaz kelebeğini değişmediğin sürece ...aynı parçayı söküp temizleyip takarsan adaptasyon yaptırmaya gerek yok diye biliyorum ben ama.????
« Son Düzenleme: 07 Nisan 2010, 19:29:43 Gönderen: apsimati »

Çevrimdışı sedatdali

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #47 : 07 Nisan 2010, 23:59:34 »
ben temizlettim serviste ve kesinlıkle adaptasyon gerekli yoksa aracın yakıt tasarufu bile degişiyomuş serviste 4 ay önce 60 tl aldılar adaptasyonu yapan kişi kesinlikle vw dan anlayan biri olmalı haberınız olsun.

Çevrimdışı Slayer_8

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #48 : 30 Nisan 2010, 23:41:34 »
Arkadaslar golf 4 1.4 16v motorlarda adaptasyon gerekmiyor bogaz kelebegi temizlendikten sonra.

bogaz kelebegini sokup temizleyin taktiktan sonra aku basligini sokup 8-10dk oyle birakin.
o sure gectikten sonra aku basligini takin ve kontagi cevirim ama motoru calistirmadan 5-10 dk bekleyin.
bu surede bittikten sonra motoru calistirim ve 5 dk rolantide  (kesinlikle gaz vermeden)  birakin.
Bu sirada adaptasyonun gerceklesitigini duyacaksiniz 50 km sonra adaptasyon tamamen bitmis olur .

bu bilgiyi almanya vw formundan aldim belki isinize yarar.

http://img100.imageshack.us/img100/208/denemen.jpg

Çevrimdışı Ghog

• .........
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #49 : 04 Mayıs 2011, 00:41:05 »
calıstıgım yerde Wd-40 var temızleyıcı var takımLar var Elımde yatkın Söker temızler takarım sewerım bole seylerı gecen camasır makınasını yaptım :D bunuda yaparım  inş  Devir saati Dans Edio  :s
.............

Çevrimdışı mehmetcevahir

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #50 : 06 Mayıs 2011, 00:58:57 »
calıstıgım yerde Wd-40 var temızleyıcı var takımLar var Elımde yatkın Söker temızler takarım sewerım bole seylerı gecen camasır makınasını yaptım :D bunuda yaparım  inş  Devir saati Dans Edio  :s

bu iş için wd40 kullanmanızı tavsiye etmem. balata temizleyici sprey kullanın çünkü wd40 yağ içeriyor ve boğaz kelebeğini sarabilir.
bizim araçlar için adaptasyon şart arkadaşlar. basit bir işlem ben 20 tl ye temizletip yaptırdım bu işi.
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2011, 00:59:56 Gönderen: mehmetcevahir »

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #51 : 06 Mayıs 2011, 19:49:42 »
boğaz kelebeği temizlenmezse yakıta etkisi olurmu.. artış gösterirmiki yakıt?
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

Çevrimdışı mehmetcevahir

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #52 : 06 Mayıs 2011, 22:32:25 »
yakıt tüketimiyle bir ilgisi olmaz. titremeler yapabilir. yani rolanti düzensizlikleri falan. ya da rahat gaz yemeyebilir.

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #53 : 07 Mayıs 2011, 00:21:57 »
yakıt tüketimiyle ilgisi var ilgisi olmaz diye birşey yok aracın hava emişini yapıyo az hava emerse araç tüketim artar rolanti bozulur geç çalışır çekiş düşer ben balata spryiyle temizliyorum arada adaptasyon gerekmiyo temiz kalıyo her zaman ama şans işi adaptasyon istediğide oluyo selülozik tinerlede elim deydikçe iyice siliyorum beze döküp herzaman temiz kalması gereken bi parça ;)
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı mehmetcevahir

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #54 : 07 Mayıs 2011, 11:49:39 »
boğaz kelebeğinin kirlenmiş olması motora giden havanın miktarını değil kalitesini belirler. bu nedenle yakıtla ilişkisi yoktur.

Çevrimdışı RozieL

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #55 : 09 Mayıs 2011, 22:34:29 »
Eyvallah.... 8)
----------------------
Desgn By RozieL