Satıcısına allah bol müşteri alıcısınada allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin araçları.... Kedi ciğer muhabbetlerine gerek yok.... Zaten buasaatten sonra kimse ölü araca yatırım yapmayacaktır.. Alıcak kişiler araçları iyi incelemeli...
Ve her 2 caby de resimlerde güzeller ve satıcının listesine görede işlemler görmüşler... İnşallah hakınla satılır ve kullanılır....
Mördak ın cevapları biraz garip nedendir bende bilmiyorum... Bi KÖFTE dir gidiyor anlamıyoruz... Benim bildiğim KÖFTE güzel bir yemek türüdür...
Lütfen KÖFTE yi tanımlarmısın...
Mesala kötü tabir için kullanıyorsan benim mk1 imde KÖFTE idi ama 5000 bin gibi bir rakamı yiyince SUCUK oldu desek olurmu... Ve allahıma şükürler olsun En kötü TUV denetleme noktalarından biride bizim burada ordan 10/9 luk bir değer ile 2010 kadar izin aldı...
Kusurlar sağ tekerlek bilyasında çok hafif boşluk ve susturucu...
Yani demek istediğim yorum yaparken çok dikkat etmek lazım gerçekten aracı görüp incelemek lazım ve ona göre yorum yapmak lazım... Ben bile bu sene çok büyük bir gaf yaptım PANİK arkadaşımızın aldığı araç ile ilgili ve hala çok mahçubum o konuda ve olay tamamen yanlış RESİM ile ilgili idi.....