Gönderen Konu: GOLF ORJİNAL CD PLAYER-CHANGER  (Okunma sayısı 13624 defa)

Çevrimdışı orion35

• GOLF AŞKINA
    • Profili Görüntüle
GOLF ORJİNAL CD PLAYER-CHANGER
« : 08 Ocak 2009, 10:29:49 »
arkadaşlar, golfüme cd player almayı düşünüyorum. orjinal vw cd playerların 6 lı olduğunu biliyorum, sonradan taktıran arkadaş varsa fiyatı ve taktırma maliyeti konusunda bilgi verebilir mi?. bunu her oto elektrikçisi ya da otolara ses sistemi yapan esnaf takabiliyor mu yoksa illaki yetkili servise mi götürmek gerekiyor. birde bu cd player mp3 çalıyor mu? bahsettiğim cd playere bu linkten bakabilirsiniz. golfünde olan arkadaşlar bilir zaten.saygılar

http://global.ebay.com/VW_Volkswagen_in_dash_single_din_1_din_6_CD_changer_/310113723196/item

orion

Çevrimdışı as5338

• Profili Görüntüle
Ynt: GOLF ORJİNAL CD PLAYER-CHANGER
« Yanıtla #1 : 09 Ocak 2009, 08:23:12 »
eğer cd player almak niyetin varsa boşver orj almayı çünkü bizim modeller için üretilenlerde mp3 yok sadece o değil bağaja da parça alman gerekiyor cd ler için ama onun yerine usb hafızalı sadebir sony bile işini görür ışıklandırmada uygun golfe.

Çevrimdışı kaya_01

• kaya
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 09 Ocak 2009, 08:30:16 »
bencede as5338 e katılıyorum,ben de bir zamanlar rcd 200 almayı düşünüyordum ancak çok zahmetli bir işçiliğinin olduğunu ve bagaja da 6lı cd kutusu almamız gerektiğini duyunca vazgeçtim,sony müzik sistemleri golf için üretilmiş sanki,tuş ve ekran ışıklandırmaları kokpit ışıklandırmalarıyla birebir..tavsiye edebilirim.
son karesi gibi Red Kit in, batan güneşe doğru sürerken atımı, gitme kal! demeni bekliyorum..Ancak sadece rüzgar çekiştiriyor atkımı..

Çevrimdışı orion35

• GOLF AŞKINA
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 09 Ocak 2009, 11:16:48 »
arkadaşlar tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. en kısa zamanda bu konuyu hayata geçirecem. tekrar sağolun.saygılar
orion...

Çevrimdışı Eldorado

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 04 Mart 2009, 11:07:26 »
Merhaba,
Ben, linkte gönderdiğin 6 lı CD changer taktım, kendim taktım. Arkalara da hoparlör koyulacaktı, önce bir elektrikçiye gittim, 120 tl paramı aldı, kendini de övdü, bana VW servisinden araba gönderiyorlar dedi ama yaptığı iş o kadar kötüydü ki, 120 TL verdiğim herşeyi söküp kendim tekrar yaptım ve ondan 50 kat güzel oldu. Eğer sadece orijinal VW CD changer takacaksan teyp ile arasında bir bağlantı kablosu var onun da olması lazım, ebay da o kablo setiyle satanlar da var. Eğer kablo setiyle alırsan kendin bile yapabilirsin ki ben kendim taktım. Eğer o kablı seti yoksa bir elektrikçiye götürürsen hemen takarlar. Ben aracın her zaman orijinal görünmesinden yanayım o yüzden Pionerr, sony gibi markalara bakmadım. Eğer MP3 istiyorsan transporterlerden çıkma MP3 çalan orijinal VW teypler var, www.gittigidiyor.com üzerinde satılıyor, 200-300 e alırsın sanırım. Senin gönderdiğin resimdeki MP3 çalmaz. Arkadaya changer taktırmak da sıkıntılı ve ve gereksiz bence, hem kablolama hem de birsürü parça sök tak,bilmiyorum. Kolay gelsin

Çevrimdışı orion35

• GOLF AŞKINA
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 04 Mart 2009, 14:30:37 »
eldorado kardeş paylaşım için teşekkürler. ben cd changerdan vazgeçtim. forumda da okumuşsundur kaya arkadaş RCD-200 takmıştı arabasına, golf için hem görünüm olarak hemde kalite olarak en iyi tercih olduğunu düşünüyorum ve bende bu yönde karar verdim. bir süre daha beklemek zorundayım malum kriz ortamı :o ilerleyen günlerde düzgün bişey bulabilirsem ayrıntıları ile montajı çekip paylaşma fırsatım olur umarım.
saygılar. :tamamdir

Çevrimdışı yellow_driver

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 6 1.6 TDİ
« Yanıtla #6 : 04 Mart 2009, 17:14:21 »
eldorado kardeş paylaşım için teşekkürler. ben cd changerdan vazgeçtim. forumda da okumuşsundur kaya arkadaş RCD-200 takmıştı arabasına, golf için hem görünüm olarak hemde kalite olarak en iyi tercih olduğunu düşünüyorum ve bende bu yönde karar verdim. bir süre daha beklemek zorundayım malum kriz ortamı :o ilerleyen günlerde düzgün bişey bulabilirsem ayrıntıları ile montajı çekip paylaşma fırsatım olur umarım.
saygılar. :tamamdir
     skodam.com da bir tane var param olsa durmazdım. 300ndemiş ama belki daha da aşağı bırakabilir.

Çevrimdışı adalmaz

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 08 Nisan 2009, 14:14:19 »
http://urun.gittigidiyor.com/VOLKSWAGEN-BLAUPUNKT-MP3-PLAYER_W0QQidZZ16890510

konuyu hortlattık ama nette gezintide denk geldi ilgilenen olabilir yukarıdaki linkteki ürüne bir bakın derim
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza.

Çevrimdışı cemele

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 09 Nisan 2009, 09:57:25 »
Bu yorumu yapan arakadasimiz kendisi RCD200 taktirdigi gibi bir cok kisininde takmasina on ayak olmsutur:)

RCD 200 guzel cihaz bizim araclar icin.

adalmaz; Tamda bu cihaz iste. Yalniz burdan 4 kisi filan takitirdi. Bende dahil.

bencede as5338 e katılıyorum,ben de bir zamanlar rcd 200 almayı düşünüyordum ancak çok zahmetli bir işçiliğinin olduğunu ve bagaja da 6lı cd kutusu almamız gerektiğini duyunca vazgeçtim,sony müzik sistemleri golf için üretilmiş sanki,tuş ve ekran ışıklandırmaları kokpit ışıklandırmalarıyla birebir..tavsiye edebilirim.

Çevrimdışı devran

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 10 Nisan 2009, 12:06:06 »
bu cıhaz passt 3 b kasalra uyarmı ayrıca bu urune usb bellek baglamak ıcın bı aparat uyduralabılırmı _?

Çevrimdışı devran

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 10 Nisan 2009, 12:06:37 »
bıde bu cıhazın ses kalıtesı ve performansı nasıldır anfı baglanabılırmı???

Çevrimdışı adalmaz

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 15 Nisan 2009, 20:48:16 »
http://www.vwtr.net/forum/golf-iv/golfumuze-rcd-200-nasil-olur-t8492.0.html

ne ararsan üstteki linke tikla  ayrica cihaz satilmis :-X
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza.

Çevrimdışı Halil Kara

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 16 Nisan 2009, 14:38:05 »
6 lı cd changer hakkındaki tüm topiklerde bagaja konulmasından bahsedilmiş.Fakat benim aracımdaki orjinal cd changer konsolda bulunuyor.Acaba golf ün konsolunda açık olarak bulunan yere bu cd changer sığmıyor mu? yoksa başka nedenleri mi var?
İlla ki orjinal olsun diyorsanız cd cahnger alabilirsiniz fakat cd changer e verilecek paraya örneğin bir alpine mp3 çalar almak bence daha mantıklı, fakat orjinal hastalığınız varsa diyecek birşeyim yok  :)

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
  • İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin ! :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 Range Rover & 2016 C180
« Yanıtla #13 : 16 Nisan 2009, 14:46:38 »
Blaupunkt'un vardı 5'li Golf'e orjinal senin dediğin boşluğa sığan.
Biz aracı ilk aldığımızda sormuşlardı takalım mı diye.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)