Gönderen Konu: golfümüze rcd 200 nasıl olur?  (Okunma sayısı 107103 defa)

Çevrimdışı cemele

• Profili Görüntüle
Ynt: golfümüze rcd 200 nasıl olur?
« Yanıtla #126 : 27 Şubat 2009, 14:29:22 »
Arkadaslar benim aracin uzerinde  Blaupunkt Kaset+radyo calar var. Hangi modelidir bilmiyorum. Ust kısmında cuzdani filan koydugum bir teyp daha sigacak bosluk var. Bende yeni teypmi yoksa Kaya-01 hocaninda bilgilendirmesi ile birlikte rcd 200 mü diye muallakta kaldim. Temiz ikinci el yada sifir rcd200 bulabilirmiyiz? Ben Pioneer DEH4100SD nin cikmasini bekliyordum. Ama rcd 200 de hem orjinal hemde muthis olmus. Tek dezavantaji bana gore SD ve USB flas okuyamamasi.

Çevrimdışı revelation

• "Just like what you want"
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #127 : 27 Şubat 2009, 16:10:24 »
cemele gittigidiyor da arama sayfasına Blaupunkt yazarsan veya satıcı olarak arama yapıp "boraenes" yazarsan uygun bir satıcı var görüşmedim ama cihazına 1 yıl garanti de veriyor gördüm. İstersen onla bir görüş. 300 - 400 TL arası fiyat veriyorlar. Her zaman için orjinal daha güzel olur. :D

Çevrimdışı revelation

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #128 : 27 Şubat 2009, 16:11:02 »
   Yavuz hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu bana  :) sabırsızlıkla aracına takacağın günü bekliyorum,  umarım her anını bizlerle paylaşırsın ve umarım aracına çok yakışır, şimdiden hayırlı uğurlu olsun.. Bir sorunla karşılaşırsan kafana birşey takılırsa bizler hep burdayız..SAYGILAR.. :)

Sağol kardeşim. Daha çok kafanı ağrıtacam. :D

Çevrimdışı Owuth

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #129 : 28 Şubat 2009, 16:10:13 »
rcd 200 mp3 te çalıyormu acaba ? Hayırlı olsun çok şık duruyor

Çevrimdışı revelation

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #130 : 01 Mart 2009, 14:45:07 »
RCD 200 ler iki çeşittir. İlk versiyonu sadece track çalar.  ama ikinci versiyonu hem Track hem de MP3 formatlı CD ler çalabilir.  Bendeki ikinci versiyonu. Birazdan resimlerini ekleyeceğim

Çevrimdışı revelation

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #131 : 01 Mart 2009, 16:14:20 »

Çevrimdışı g_vg

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #132 : 01 Mart 2009, 20:21:37 »
güle güle kulan
çok şekil olmuş  :tamamdir

Çevrimdışı alpergndz

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #133 : 01 Mart 2009, 21:43:09 »
RCD 200 ler iki çeşittir. İlk versiyonu sadece track çalar.  ama ikinci versiyonu hem Track hem de MP3 formatlı CD ler çalabilir.  Bendeki ikinci versiyonu. Birazdan resimlerini ekleyeceğim

hayırlı olsun hocam çok şık durmuş maun kaplamayla beraber...Gecede fotolarını çekip eklersen güzel olur

Çevrimdışı revelation

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #134 : 01 Mart 2009, 22:23:33 »
Teşekkür ederim Alper - g_vg.. :D Gece çekim yapacaktım ama taktırır taktırmaz çorum a  gitmek zorunda kaldım. O yüzden müsait değildim. Yarın inşallah gece fotolarını da eklerim. Bu arada dikkat ettiğim ekranda şarkının IDLE özelliği de olabiliyor. Yüksek bas ve tiz sesi alabiliyorsunuz. Sanırım genç arkadaşlar bir dönüştürücüyle anfi ye aktarım yaparak muhteşem ses alabilirler. Bir de gösterge paneliyle olan renk uyumu şahane. :D Herkese tavsiye ederim. Yakında eklerim gece görüntülerinide.

Çevrimdışı kaya_01

• kaya
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #135 : 02 Mart 2009, 09:24:14 »
Nihayet bir arkadaşımızı da rcd 200 cü yaptık :) darısı diğer arkadaşlara,hocam bu nasıl birşey böyle maunlu bir arabada ilk defa gördüm gerçekten güzel olmuş çok beğendim, yavuz hocam benim cihaz anfiye bağlı zaten :) 
       tekrar  hayırlı olsun diyorum, gece resimlerini de en kısa zamanda bekliyoruz..
son karesi gibi Red Kit in, batan güneşe doğru sürerken atımı, gitme kal! demeni bekliyorum..Ancak sadece rüzgar çekiştiriyor atkımı..

Çevrimdışı kaya_01

• kaya
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #136 : 02 Mart 2009, 13:23:00 »
Yavuz bu arada itiraf etmeliyim hayatımda ilk defa golf4 ün maun kaplamalısını gördüm, ama çok güzel olmuş ve çok yakışmış..
son karesi gibi Red Kit in, batan güneşe doğru sürerken atımı, gitme kal! demeni bekliyorum..Ancak sadece rüzgar çekiştiriyor atkımı..

Çevrimdışı revelation

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #137 : 02 Mart 2009, 17:21:42 »
teşekkür ederim ahmetcim... Maun kaplama gerçekten çok hoş duruyor. Bu arada fotograf makinemde bir problem oldu. ben de cep telefonuyla çekmek zorunda kaldım. birazdan onları da eklerim ama fazla hoşuma gitmedi fotolar biraz pürüzlü :( neyse ekleyecem ama çok yakın zaman sonra da fotograf makinemle çekip eklerim..

Çevrimdışı meşgale

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #138 : 02 Mart 2009, 18:02:55 »
  Arkadaşlar  rcd 200'ün iki çeşit olduğundan bahsediliyor.(Sadece track oynatan ve mp3+track oynatan) Bu rcd 200'lerin ayrımını nasıl yapabiliriz.Kod numaraları mı farklı yada başka bir fark var mı? Malum teknikten çok iyi anlamıyorum.O kadar para veripte daha sonra kandırılmayalım! Bu konuda da bir yardım alabilirsek memnun olurum.  Teşekkürler.
Hayallerimiz var ama hedeflerimiz için yaşıyoruz!

Çevrimdışı kaya_01

• kaya
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #139 : 02 Mart 2009, 19:06:44 »
  Arkadaşlar  rcd 200'ün iki çeşit olduğundan bahsediliyor.(Sadece track oynatan ve mp3+track oynatan) Bu rcd 200'lerin ayrımını nasıl yapabiliriz.Kod numaraları mı farklı yada başka bir fark var mı? Malum teknikten çok iyi anlamıyorum.O kadar para veripte daha sonra kandırılmayalım! Bu konuda da bir yardım alabilirsek memnun olurum.  Teşekkürler.
meşgale kardeşim kandırılmana gönlüm elvermez bu yüzden dikkat etmen gereken tek nokta var o da cd girişinin üstünde beyaz renkte MP3 yazıyor..resim bulabilirsem eklerim..