Gönderen Konu: golfümüze rcd 200 nasıl olur?  (Okunma sayısı 107124 defa)

Çevrimdışı revelation

• "Just like what you want"
    • Profili Görüntüle
Ynt: golfümüze rcd 200 nasıl olur?
« Yanıtla #168 : 18 Mart 2009, 21:38:41 »
cemele kardeşim yapacağın çok basit bir olay eğer çizikler çok canını sıkıyorsa maun kaplama kullanarak üstünü kapatabilirsin. Benim araçta var. RCD 200 için açılan konu içerisinde resimleri mevcut. benim konsolda çizik yoktu ama bir arkadaşım hem kendi aracına hem de bana maun kaplama almış bizde bir güzel uyguladık. Buda bir öneri.

Çevrimdışı cemele

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #169 : 18 Mart 2009, 22:13:13 »
Dostum teyp i takarken dikkatimi cok cekti sonrada bir gusel inceledim. Acikcasi on tarftaki cizik ve soyulmalar ister istemez can sıkıyor. Ben bu konuda arastirma yapiyorum izmirde MEG KAPLAMA varmis Lazerle parca uzerine istenilen desen ve renk yapilip orjinali gibi oluyormus. Ama sanirim bayag pahali parcalari soküp yollamak gerekiyor.

Diger taraftan mericaksessuar diye firma var bizim GolfIV lerede bu tarz maun yada Aliminyum kaplama uretiyor. Sitesinde 90 tl gorunuyor. Ben acikcasi Aliminyum dusunuyorum.

cemele kardeşim yapacağın çok basit bir olay eğer çizikler çok canını sıkıyorsa maun kaplama kullanarak üstünü kapatabilirsin. Benim araçta var. RCD 200 için açılan konu içerisinde resimleri mevcut. benim konsolda çizik yoktu ama bir arkadaşım hem kendi aracına hem de bana maun kaplama almış bizde bir güzel uyguladık. Buda bir öneri.

Çevrimdışı yellow_driver

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 6 1.6 TDİ
« Yanıtla #170 : 18 Mart 2009, 22:31:42 »
       arkadaşlar ben bunun gümüş renk olanını 3-4 ay önce yaptırdım. hafta sonu resimlerini çeker koyarım size fikir teşkil etsin diye. gümüş tercih etmemdeki sebep ahşap görünüm daha çok sedan tip ağır görünümlü arabalara daha hoş görünüyor, golfler daha spor görünümlü gibi geliyor bana. :saygılar

Çevrimdışı revelation

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #171 : 18 Mart 2009, 23:45:15 »
eklediğin resim benim aracımdakinin birebir aynısı. :D Gayet hoş duracaktır eminim..

Çevrimdışı kaya_01

• kaya
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #172 : 19 Mart 2009, 08:42:46 »
bu kaplamanın piano balck rengi var mı? ben de düşünüyorum :D
son karesi gibi Red Kit in, batan güneşe doğru sürerken atımı, gitme kal! demeni bekliyorum..Ancak sadece rüzgar çekiştiriyor atkımı..

Çevrimdışı cemele

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #173 : 19 Mart 2009, 08:48:13 »
Yaptiracak arkadaslar cok fazla acele etmeyelim.
Daha degisik ve yeni sistemler mevcutmus. Ozellikle İzmirde bir firma yapilmasini istediginiz parca uzerine laser ile istenilen desen ve rengi veriyormus ama fiyat olarakda pahali galiba ben haber bekliyorum. Hafta sonuda sanayiye gidip benim teyp i takan elemanlarla gorusecegim.

Bu tur hazir kaplamalar cok iyi ustalikta olsa sonradan takildigi belli oluyor ve iki yil sonra direkt gunes isigi alan bolgelerde hafif sararmalar geliyormus. Bunlari bizzat uygulayan kisilerden ogrendim.

Çevrimdışı cemele

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #174 : 19 Mart 2009, 09:22:49 »
Biz MEG Nano Design Technology Ailesi olarak tuning ile uğraşan arkadaşlara yepyeni bir boyut kazandırmak çabası içindeyiz.Bizim işimiz lazer ile kaplamadır.Lazer teknolojisi sayesinde Carbon Fiber,Carbon Kevlar başta olmak üzere tüm ahşap çeşitleri ile birlikte değişik desenlerde kaplama yapabiliyoruz.Otomobil içinde istediğiniz her parçayı,ön göğüs,el freni,vites topuzu,orta konsul vs.Ayrıca Ön kaput,Etekler,Spoiler,bagaj kapağı,yan aynalar,ön arka tamponlar vs gibi parçalarda rahatça uygulama yapabiliyor ve arabanızı hayalinizdeki gibi tasarlıyabiliyoruz.

Çevrimdışı kaya_01

• kaya
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #175 : 19 Mart 2009, 11:05:04 »
resimleri görünce insanın iştahı kabarıyor  :D bu aralar sakin duruyordum, hiçbirşeyler yaptırmıyordum ama galiba kanıma gireceksiniz, karbon fiber kaplattıracaksınız bana galiba  ;) bizim arkadaşlar karbon fiber olayını yapıyorlar geçen hafta yeni megane a yaparlarken gördüm ama pek beğenmemeiştim,bizimkilere nasıl olur şimdiden meraklandım..ama kendimi frenlemem gerek  :t
son karesi gibi Red Kit in, batan güneşe doğru sürerken atımı, gitme kal! demeni bekliyorum..Ancak sadece rüzgar çekiştiriyor atkımı..

Çevrimdışı cemele

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #176 : 19 Mart 2009, 13:46:33 »
Selamlar

Az once benim teyp i takan sanayideki dukkani aradim ve hic tanimayan biri gibi fiyat sordum. Aracim megan dedim. Eleman genelde VW lere taktiklarini 24 parcanin 180tl 14 parcanin(Yukarda resimde var) 140 tl oldugunu soyledi. 14 parca iscilik haric piyasada 100 tl. Haftasonu baska bir acil isim olmaz ise kaplatmayi dusunuyorum.

Karbon fiber hem pahali hemde uygun yer bilmedigim icin bu tarz bisey yapacagim.

Kaya hocam oyle kolaya kacmak yok. Insanin Golfünün olmasi boyle bisey daima biseyler yapmak istiyor ve yapacak cok seyimiz var daha. Havalarin duzelmesini bekliyorum ic ziebart ve pasta cila yaptiracagim.

Çevrimdışı cemele

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #177 : 19 Mart 2009, 14:05:51 »
Yellow kardes

Resimleri cuma aksamina kadar yukleyebilirsen muthis olur. Ben de cmts gunu sanayide yaptirmayi dusunuyorum.

Aliminyum kaplama yapan biri 2 yildir sorunsuz kullandgini soyledi kendi yapmist. Ama gunes isinlarinin direkt geldigi bolumlerde hafiften renk solmalari var ded. Maun yapsak gunes etkisi daha mi az gorunur?

Tskler

arkadaşlar ben bunun gümüş renk olanını 3-4 ay önce yaptırdım. hafta sonu resimlerini çeker koyarım size fikir teşkil etsin diye. gümüş tercih etmemdeki sebep ahşap görünüm daha çok sedan tip ağır görünümlü arabalara daha hoş görünüyor, golfler daha spor görünümlü gibi geliyor bana. :saygılar

Çevrimdışı yellow_driver

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #178 : 21 Mart 2009, 21:01:05 »

arkadaşlar bilmiyorum doğru yüklüyebildim mi? buhulu olan resimler gündüz telefonla çekildi diyerleri gece. umarım bir fikir varmiştir. :tamamdir

Çevrimdışı yellow_driver

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #179 : 21 Mart 2009, 21:11:14 »
Yellow kardes

Resimleri cuma aksamina kadar yukleyebilirsen muthis olur. Ben de cmts gunu sanayide yaptirmayi dusunuyorum.

Aliminyum kaplama yapan biri 2 yildir sorunsuz kullandgini soyledi kendi yapmist. Ama gunes isinlarinin direkt geldigi bolumlerde hafiften renk solmalari var ded. Maun yapsak gunes etkisi daha mi az gorunur?

Tskler

arkadaşlar 2-3 gündür siteye giremedim, ancak yükleyebildim. resimleri de yükleyebildiğime sevindim. aracı 1 aydır elim deyipte ne temizleyebildim ne de temizletebildim. gece çekimlerini yaparken de aracın farlarını açmayı unutmuşum, biraz aceleye geldi ama farları açınca iç aydınlatma ile daha da güzel duruyor. benim fikrim ahşap görünümden çok daha iyi gece fosforlu gibi parlıyor. 3-4 aydırda hiç bir problem olmadı. herkese tavsiye ederim, sonuçta daha hoş bir iç görünüm yaratıyor. herkese kazasız belasız günler  ;)

Çevrimdışı revelation

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #180 : 21 Mart 2009, 22:53:13 »
keşke başka bir bölüm oluşturup oraya ekleseydik mesela "maun kaplama" gibi.. rcd 200 lü resimleri de olsaydı daha şahane olurdu. :D neyse ama süper olmuş emeğine sağlık. UltrAsLan :D

Çevrimdışı yellow_driver

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #181 : 21 Mart 2009, 23:16:37 »
keşke başka bir bölüm oluşturup oraya ekleseydik mesela "maun kaplama" gibi.. rcd 200 lü resimleri de olsaydı daha şahane olurdu. :D neyse ama süper olmuş emeğine sağlık. UltrAsLan :D
       öyle bir bölüm açılırsa nasıl resim çekip koyacağımızı öğrenmiş olduk. arabayı temizler daha da güzelini çeker koyarız ;)