abicim, yabancıya gitmedi. selçuk abiye 50 tlden verdim.
allah kaza bela vermesın bu arada plakan dıkkatımı cektı BSH bu ısım bosch sıemens profilo ve gaggenau markalı elektırıklı ev aletlerını aynı catı altında toplayan kurulusun dunya capındakı ısmı ama sadece elektırıklı ev aletlerınde.. BSH bır alman kurumudur ve aracın da bır alman aracı olurda bukadar olur
Sen genede aracın güzelliğini bozma derim standart aynalarından alıp kullan... Bu tip aynalar araçta bodykit olmadan kendini gösteremiyor kimisi yokmuş gibi duruyor kimiside leylek bacağı gibi sırıtıyor... Ve bundan sonra alıcağınız tuning malzemlerinde mutlaka TUV onay belgesi istemeye bakın sonra başınız ağrımasın...
abicim, ustama gittim bugün yeni fiyat aldım, 110 lira dedi kalıbına, bir çift haberiniz olsun, mk1 için fiber el yapımı ayna, içinde aynaları yok.
bn bnm jettaya aslında jetta 2 aynası düşünüorum hoş duracağını sanıyorum ileride bulursam bi çift jetta 2 aynası deneyeceğim
Mk2 aynaları daha etliler ve mk1 lere de oluyor ama kaportaya vidalanan yere küçük bi taban yapılması lazım yoksa ayna içe yatık duruyor... Elimde 1 takım var istersen yollarım yasin... + Çanakkale/BİGA da bi çıkmacı var geçen uğradım elinde 3 çift mk1 ayna var içerden kumandalı sıfır, çiftine 100 diyor pazarlıkla 80 e alınır...