Yalan atmış kendisi.saçmalıktan başka birşey değil
Turbolu araçlarda lpg kitinin çok sağlıklı olmadığı konusunda hemfikiriz ama dediğim gibi hangi araç olursa olsun lpg bağlatıpta kim %100 istediği randımanı almış ki?Bazısı performansından şikayet eder, bazısı tahmin ettiğinden çok daha fazla yaktırır, bazısı sabahları çalıştıramaz, bazısının da ayarları sürekli bozulur haftaya bir lpg takan mühendisin yanına gider.
Size Prins marka sıralı sistemi önerdiğimi söylemiştim.Benim hiç lpg li aracım olmadı hatta benzinli de olmadı diyebilirim.Hep dizel kullandım yine de dizel kullanıyorum.Çevremden gördüklerim ve lpg karşılaştırmalarından bilgilendiğim kadarı ile Prins marka sistem passat 1.8t için en fazla randımanı veren lpg kiti.Atmosferik 1.8 için çok sorun değil hangisini takmanız pek önemli değil.
Ayrıca şunu da belirteyim.
Şu motor başka motora göre daha iyidir, yok şu araçtan alacaksan illaki şu motorunu alacaksın diye birşey
söz konusu değildir.Kişinin belli bir bütçesi vardır, ihtiyaçları vardır, ihtiyaçlarını eğer mevcut bütçesine göre karşılayabiliyorsa onun için kullandığı o madde en iyisidir.Sen dersin ki ben performans istiyorum gider turbolu passatı seçersin.Başka birisi ben turbolu araç sevmiyorum, ayrıca turbo bozulma riski de var hem tüpte taktıracam daha sağlıklı olsun istiyorum der gider atmosferik düz 1.8 alır olur biter...