konuyla alakasiz olacak biraz fakat sadece görüşünü merak ediyorum sence bu araca bunları ve belkide daha fazlasını yaptırmaya degermi?
Spor Emme Manifoldu
http://www.sahibinden.com/polo_6n_supersprint_komple_egsoz-43WQQaXQQ11895609WQQpXQQdisplayitem&keyword=polo%206n
kast olunan nedir ki .tam anlayamadım ben
Merhaba Arkadaşlar. Bende 96 - 1.6 Polo Var. Ben Bu Araca Göre Spor Emme Manifoldu ve Dereceli Egzantrik Mili Nerden Bulabilirim. Araç Performansi Için Sizlerin Yorumlarını Bilmek Isterim.. Saygılar..
arkadaşım ankrada manifold işiyle ciddi uğraşan yer var şaşmazda süper egzoz adamlar prof aracına 4-2-1 sistem yaptıra bilirsin tahmini maliyeti 600-700 tl civarı çıkar 10-12 hp bir güç elde edebilirsin kat iptali ve 51mm boruyla + açık hava filitresi.dereceli egzantriğin orjinal polo için olanını bulma şansın sıfıra yakın ama ben araştırdım istanbulda bu işle uğraşan firmalar mevcut elyapımı dereceli aracına göre yaparlar ve garantili bununda maliyeti 1000tl gibi bir rakam chip tuning işine gelince ebay da var arştıra bilirsin 100ile 250ero. civarı değişiyor tabi istersen şanzıman dişli oranlarıylada oynaya biirsin yazılanları uygulaya bilirsen aracın ciddi yürür yollarda gti avlarsın 1.6 yla uğraşılmaz diyen arkadaşlara çok kızıyorum şahsen her araç modlanır ve inanılmaz güçler elde edilebilir biz birzamanlar 91 model serçeyle uğraştık 1300cc ve 135 bg 106 lar saksolar kalkışta ve rolingde bileğini bükemiyordu şu an benimde kullandığım araç 2000 model 1.6 ve bahara doğru modlama işine başlayacağız unutmaki modlu araca binmek bazılarımız için tutkudur her araba herşeye değer yeterki iste
"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."